Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Yaa Sarah gibi güzel bi kız bulamadilarmi :(
Bu arada
sarah adada hiyanet ediyimi bu bölüm bisiler gosterdiler ama bişi anlamadim çünkü bazi yerleri atlaya atlaya gidiyorum :( :)
anlamadığın ne cnm 🙂🙂🙂

izleyicilere zaten o merakı vermeye çalısıyorlar cnm sarahın hain olup olmadığını yanı o soru iaşretini size vermeye çalısıyorlar şimdi söylersem tüm heyecan kaçar :F:F
Yok be bu bölüm bisiler oldu ama hen hiç bişi anlamadim çünkü benim aklim simdiki zamanda kaliyor :( :)

Hannibal 1x9
vaaay abigail vaay 😱 meğer haberi varmış cinayetlerden hatta kızları kendi ayarlıyorumuş. pek de masum gibi duruyor dışarıdan.
hannibal çok güzel yemek yapıyor :(
will'in 3.5 saati gitmiş iyi kaza falan yapmamış o arada
8.5/10

Hannibal 1x9
vaaay abigail vaay 😱 meğer haberi varmış cinayetlerden hatta kızları kendi ayarlıyorumuş. pek de masum gibi duruyor dışarıdan.
hannibal çok güzel yemek yapıyor :(
will'in 3.5 saati gitmiş iyi kaza falan yapmamış o arada
8.5/10
İzlemeye tekrar başlamışsın. :Z

Sakın bırakma ikinci sezonu ilk sezona göre daha iyi. :)

Sözlerimi kıymete aldığın için teşekkür ederim. :) Şunu bir kez daha söyleyeceğim Dexter'dan ayır bu diziyi kıyaslama kabul etmez ama bu türü sevdiğine göre yoklukta iyi gider. :)
Ben de teşekkür ederim diziye döndürmeye çalıştığın için. :D Aynen şu sıralar hem böyle kanlı ölümlü dizileri sevdiğimden hem de Chuck'a çok yüklenmemek istediğimden iyi gidiyor Hannibal :)

Ben de teşekkür ederim diziye döndürmeye çalıştığın için. :D Aynen şu sıralar hem böyle kanlı ölümlü dizileri sevdiğimden hem de Chuck'a çok yüklenmemek istediğimden iyi gidiyor Hannibal :)
Chuck'un başrolündeki hatunu Dexter ve 24'den hatırlıyorum. Çok hoş kadın. :)

:T: gönderme dediğim adı geçiyor işte :F Süperdir Chuck'ın göndermeleri :A

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e19[/HASHTAG]

Vay anasını ne bölümdü be 😱 Bentley giderayak sevgimi kazandı :bhr: Neredeyse kendini feda edecekti.. Büyük cesaret.

Esmer sakallı arkadaş güzel plan yapmış hiç şüphelenmedim ondan. Sevgilisinden ayrıldığını söyleyen kız yapmıştır diye düşündüm en başta sonra da Bentley'den şüphelendim ama ikisi de çıkmadı. Olayın arkasında Vivian varmış :/ Melek gibi bir kızdı ama sırf babasıyla görüştürülmedi diye gemileri yakmış anlaşılan.

Yeni bir intersect olursa Ellie Bartowski olur :)
9.5/10

Chuck s04e21

Süper bölümdü. Çok güldüm :D Hem çok güldüren hem de bir yandan hüzünlendiren bir bölümdü.

General'e yalan söylemeyi iyi düşündüler ama Chuck da gitti en olmayacak şekilde söyledi bir düğün planlayıcısı için devletin tüm birimleri harekete geçti. :D Çok eğlenceliydi onu yakalama çalıması falan.
Sarah'nın çakma taklidi yardırdı :F
Ekli dosyayı görüntüle 43250

Güldüren yanı bunlardı ama aynı zamanda Sarah'nın babası ile olan ilişkisi de yürek burktu. Sondaki hareketi süperdi. Adam yıllarca biriktirmiş para Sarah için :)
Ee 20. Bolumu naptin onu yorumlamamissin da :)