Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

the Following 3S1B

Ortalama bir başlangıç oldu.

Mike ve Max ayrılmış. Oysaki geçen sezon finalinde sadece son 3 dakika beraber olmuşalrdı. Sonra hemen ayrılmışlar. Max zenci bulmuş. hemeende bırakmaz zaten.:F

Ryan Mirk'ın planını çözemedi. Madem Luke'ın intikamını alacağını düşündünüz Lila'nın kini niye düşünmüyorsunuz. Çok saçmasınız.

Mark'ın plan harika, Yeni psikopatlar süper.

Emma'nın olmayışını hissettik sadece.:(

8/10

helix 5.bölüm
dizi kalmayınca döndük syfy ya :) felixci @Çiğdem- ile @destere siz de izlyin helix i :) doreenin ölümü kötü oldu totosuyla çiğdemi ezerdi :(
balleeseros parlağı kancayı yedi beter olsun :F
Daniel ve alasonunda uyandılar balleseros ve hatake bişilr çeviriyi
jules un arkadaşı jaye halisinasyonmuş vışşhh çok gerçekti :F
sarahın tümörü kötü oldu :( güzelim kız:(

helix 5.bölüm
dizi kalmayınca döndük syfy ya :) felixci @Çiğdem- ile @destere siz de izlyin helix i :) doreenin ölümü kötü oldu totosuyla çiğdemi ezerdi :(
balleeseros parlağı kancayı yedi beter olsun :F
Daniel ve alasonunda uyandılar balleseros ve hatake bişilr çeviriyi
jules un arkadaşı jaye halisinasyonmuş vışşhh çok gerçekti :F
sarahın tümörü kötü oldu :( güzelim kız:(
doktor sarah ve doktor julia hatrına bakmak isterdim ama imdb puanı çok düşük kurtarmıyor :) 7.5 üstü olması şart :)

baby daddy 4x11
kız @Çiğdem- bak bonnieciğimi örnek al kadın 40 küsür yaşında 2 oğlu 1 torunu var ama genç parlakları elde ediyor bak bu bölümde bradle sevişmesinden aralarında geçen diyalog:

bonnie: bisiklete binmek gibiydi,güzel bir bisiklete...
brad: meme vadisinde dolaşmayı özlemişim ...

@destere @cookies

baby daddy 4x11
kız @Çiğdem- bak bonnieciğimi örnek al kadın 40 küsür yaşında 2 oğlu 1 torunu var ama genç parlakları elde ediyor bak bu bölümde bradle sevişmesinden aralarında geçen diyalog:

@destere @cookies
o nasıl isim öyle bebby deddy 0-12 yaş grubunamı hitap ediyor :)

baby daddy 4x11

@destere @cookies
bisiklete binmek gibiydi 😱😱😱😱😱

hahahahha ayyy sen ne seyrediyorsun öyle beee :F:F:F

o nasıl isim öyle bebby deddy 0-12 yaş grubunamı hitap ediyor :)
daha çok @Çiğdem- grubuna hitap ediyor :F

bisiklete binmek gibiydi 😱😱😱😱😱

hahahahha ayyy sen ne seyrediyorsun öyle beee :F:F:F
bonniciğim 45 yaşında bununla altlı üstlü sahneler çekiyor sen 24 yaşında anca @destere :F
Peter-Porte_88B7193-CR.jpg

Hung 1x1. Bölüm

@MelankoliK sonunda söylediğin diziyi izledim ilk başta spor hocası olarak görünce ray drecker ı, dedim sevmediğim bir diziyle karşılaştım heralde :) ama sonunda gidişat tamamen farklılaştı ilginçleşti ve güzel bir ilk bölüm izlemiş oldum :)

ilginç bir konusu var, bu kez fahişelik mesleğini icra eden vatandaş bir erkek ve onu çalıştıran manejeri yani pezosferi bir kadın :)
işsiz güçsüz borç altında kıvranan ray drecker elindeki tek kozu büyük penisini piyasaya arz ediyor :)) pezoluğunuda tanya skagle adlı şair ve aynı zamanda evde kalmış işsiz vede erkek delisi kadın üstleniyor:) devamlı pezosfer erkek görmeye alışmışız ilk kez bu çamur meslekte bir kadın görmek ilginç oldu :)

bazı arkadaşları etiketleyeyim bakarsın forumda dizinin izleyeni çoğalabilir :)

@xemrexxx @sürgünüm @OzaN @gundix123 @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci @Harunnn60 @cookies

Pek benlik bir dizi gibi durmuyor zaten bu aralar bu diziyi izleyecek zaman bulacağımı da sanmıyorum. Sana iyi seyirler @destere. :D