bizim yerli versiyonu vardı bunun küçük sırlarlarmıydı sır biraderlermiydi neydi ? )yok la ergenik değil)
bizim yerli versiyonu vardı bunun küçük sırlarlarmıydı sır biraderlermiydi neydi ? )yok la ergenik değil)
heç alakası yok bu daha çok resurrectiona kaçıyor benzelikte tbi fantastik dğil öyleXbizim yerli versiyonu vardı bunun küçük sırlarlarmıydı sır biraderlermiydi neydi ? )
fırsat bulursam bakarım bir ilk bölümüne? ama dediğim gibi bir kamyon dizi birikti hangisine bakayım şaşırdım )heç alakası yok bu daha çok resurrectiona kaçıyor benzelikte tbi fantastik dğil öyleX
doktor sarah ve doktor julia hatrına bakmak isterdim ama imdb puanı çok düşük kurtarmıyor 7.5 üstü olması şarthelix 5.bölüm
dizi kalmayınca döndük syfy ya felixci @Çiğdem- ile @destere siz de izlyin helix i doreenin ölümü kötü oldu totosuyla çiğdemi ezerdi
balleeseros parlağı kancayı yedi beter olsun
Daniel ve alasonunda uyandılar balleseros ve hatake bişilr çeviriyi
jules un arkadaşı jaye halisinasyonmuş vışşhh çok gerçekti
sarahın tümörü kötü oldu güzelim kız
imdb yee girmişken beroşunun dizilrinin puanlarına da bak )doktor sarah ve doktor julia hatrına bakmak isterdim ama imdb puanı çok düşük kurtarmıyor 7.5 üstü olması şart
yerli dizilerde sınır 5 reytingimdb yee girmişken beroşunun dizilrinin puanlarına da bak )
o nasıl isim öyle bebby deddy 0-12 yaş grubunamı hitap ediyorbaby daddy 4x11
kız @Çiğdem- bak bonnieciğimi örnek al kadın 40 küsür yaşında 2 oğlu 1 torunu var ama genç parlakları elde ediyor bak bu bölümde bradle sevişmesinden aralarında geçen diyalog:
bonnie: bisiklete binmek gibiydi,güzel bir bisiklete...
brad: meme vadisinde dolaşmayı özlemişim ...
@destere @cookies
bisiklete binmek gibiydi 😱😱😱😱😱baby daddy 4x11
kız @Çiğdem- bak bonnieciğimi örnek al kadın 40 küsür yaşında 2 oğlu 1 torunu var ama genç parlakları elde ediyor bak bu bölümde bradle sevişmesinden aralarında geçen diyalog:
bonnie: bisiklete binmek gibiydi,güzel bir bisiklete...
brad: meme vadisinde dolaşmayı özlemişim ...
@destere @cookies
@Çiğdem- i çatlatan sahnelerbonnie yi göstereydin resimde bu toparlak yuvarlağın resmini ne yapalım
bonnie dediğin yataktaki kaşar sarışınsa onu da sana veriyorum parlakla birlikte bonnie yide tepe tepe kullanabilirsin
sen ne bekliyordun torun torba sahibi kadın dedik beroş gibi birini mi bekliyordunbonnie dediğin yataktaki kaşar sarışınsa onu da sana veriyorum parlakla birlikte bonnie yide tepe tepe kullanabilirsin
beroş olması şart değil hazal kaya gibi olsada idare ederdisen ne bekliyordun torun torba sahibi kadın dedik beroş gibi birini mi bekliyordun
benlik gibide değildi de @MelankoliK in yoğun ısrarlarına dayanamayıp izledim diziyi )Pek benlik bir dizi gibi durmuyor zaten bu aralar bu diziyi izleyecek zaman bulacağımı da sanmıyorum. Sana iyi seyirler @destere.