Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Baslayayimmi diye düsünüyorum ? Sen neden biraktin ? Konusu iyi degil mi ? @OzaN
İyi, kaliteli yapım da her bölüm bir olay peşinde kovuyorlar. Bölümler arası pek bağlılık yok. O tip dizileri pek sevemiyorum, her bölüm bir öncekindekinin devamını anlatan diziler tercihim. Supernatural'ı da benzer sebepten bırakmıştım. :) (Tabii fazla bölüm sayısı da etkiliydi onun. Person of Interest'e ilk başladığı zaman başlamıştım. :))

reign 2x3
conde nin totoş abisi antonie teşrif etti ortalığı karıştırdı hem elizabetle hem francisle pazarlık ediyimiş totoş.ss bir de conde ye abimizi öldürn bash dedi bakalım nolcek

mary francis ile yakınlaşmaya çalıştı ama yapamadı unutamıyor hazin geceyi

catherine frengi olduğunu sandı ama meğersem zehirleniyormuş henry nin incili ile demek ki henry totoşu da zehirle delirtilmiş bakalım kim çıkacak işin arkasından

greer i hiç göstermediler umarım çıkmamıştır :(

allegiance 1.bölüm
ilk bölümü iyiydi :X katyA teyze ailesni korumak için baya şey yapmış
alex de maşallah aynştayn çözüyor hemen işi :X
svr diye rus istihbarat örgütü varmış ilk defa öğrendim ihanet edeni yakıyorlar fırında
margerita mükemmeldi yine ailesineihanet ediyi gibi :X hot sahnelerini bekliyiz

dizi 1.1 reytingle başlamış o yüzden @destere ve @Çiğdem- e önermiyim :X @Harunnn60 revengedeki amanda var :X

reign 2x3
conde nin totoş abisi antonie teşrif etti ortalığı karıştırdı hem elizabetle hem francisle pazarlık ediyimiş totoş.ss bir de conde ye abimizi öldürn bash dedi bakalım nolcek

catherine frengi olduğunu sandı ama meğersem zehirleniyormuş henry nin incili ile demek ki henry totoşu da zehirle delirtilmiş bakalım kim çıkacak işin arkasından

allegiance 1.bölüm
svr diye rus istihbarat örgütü varmış ilk defa öğrendim ihanet edeni yakıyorlar fırında

dizi 1.1 reytingle başlamış o yüzden @destere ve @Çiğdem- e önermiyim :X @Harunnn60 revengedeki amanda var :X
hot sahneler varsa reyting umrumda olmaz :)

reign 2x3

allegiance 1.bölüm

türü fantastik olduktan sonra reytiing önemli değil cnm zaten çoğu dizimin reytingi kötü durumda ben türüne bakarım reytingine bakmam ama bu dizinin türüde bana uymuyor:F:F:F

Carnivale s01e01

Uzun zamandır başlamak istediğim dizilerden biriydi, başladım sonunda. :)
İlgi çekici bir başlangıç yaptı, zaman zaman sıkılıp kaç dk kaldı diye kontrol etsem de genel olarak beğendim diziyi.

Cosmos 1x2

Bölümün özeti şuydu :D
evr.png

Hannibal 2x2

Bugüne kadar çeşit çeşit kanlı ölümlü işkenceli vs sahneler izledim ama ilk kez birini izlerken yüzümü çevirmek zorunda kaldım 😱
Garibim her yandan yapışmış hem kendine hem çevresindeki diğer kurbanlara :/ İçin parçalandı onlardan ayrılmaya çalışırken :(
Bu sezon Will vs Hannibal olacak galiba, meraklıyız

baby daddy 4x7
ben ve danny analarına yeni sevgili bulmak için yarıştı bu sefer de. kazanan bn oldu danny nin bulduğu ile bonnie işi pişirecekti ki adam vergi kaçakçısı çıktı.
tucker ile karga sondra sevişti sondra nın kocası da bonnie ye yazdı.
rily ikisini boşamaya kalktı olaylar olaylar

reign 2x14
francis ile mary sonunda ayrıldı tamamen. mary condeye francis lola ya kırdı dümeni.
conde nin abisi antonie narcisse ile işbirliği yaptı kralı o öldürmüş kraliçeyi de zehirlemiş. mary nin amcasını da öldürdüler bakalım bu ittifak neler yapacak daha narcisse yine totosunun üstüne düştü
antonie bir yandan da bash dan intikam alma peşinde kenna ya kancayı taktı bakalım yatağa girecekelr mi
greer mağdur fakir durumda hanlarda kalıyor nereden nereye bunun parlak leith i de kayboldu
catherine bash ın anasını öldürüp naptıya kadının cesedini bulamadılar hala pariste sanıyorlar

allegiance 2.bölüm
alex parlaği rus örgütünün çözdü ama anası ile babası hala akndırıyor totoşu :) anası aldatma yalanıyls iyi kandırdı gömleğinin düğmelerine de dinleyici koydular
natalie bu victorla napiyi anlamadım ailesinin haberi yok galiba
katya ile mark aileyi koruma derdine düşmüş en son katya keskin niaşncıyı öldürdü
neyse bakalım önemli bilgilr nelermiş haftaya öğrenirik

@destere @cookies @Çiğdem-

baby daddy 4x7
ben ve danny analarına yeni sevgili bulmak için yarıştı bu sefer de. kazanan bn oldu danny nin bulduğu ile bonnie işi pişirecekti ki adam vergi kaçakçısı çıktı.
tucker ile karga sondra sevişti sondra nın kocası da bonnie ye yazdı.
rily ikisini boşamaya kalktı olaylar olaylar

reign 2x14
francis ile mary sonunda ayrıldı tamamen. mary condeye francis lola ya kırdı dümeni.
conde nin abisi antonie narcisse ile işbirliği yaptı kralı o öldürmüş kraliçeyi de zehirlemiş. mary nin amcasını da öldürdüler bakalım bu ittifak neler yapacak daha narcisse yine totosunun üstüne düştü
antonie bir yandan da bash dan intikam alma peşinde kenna ya kancayı taktı bakalım yatağa girecekelr mi
greer mağdur fakir durumda hanlarda kalıyor nereden nereye bunun parlak leith i de kayboldu
catherine bash ın anasını öldürüp naptıya kadının cesedini bulamadılar hala pariste sanıyorlar

allegiance 2.bölüm
alex parlaği rus örgütünün çözdü ama anası ile babası hala akndırıyor totoşu :) anası aldatma yalanıyls iyi kandırdı gömleğinin düğmelerine de dinleyici koydular
natalie bu victorla napiyi anlamadım ailesinin haberi yok galiba
katya ile mark aileyi koruma derdine düşmüş en son katya keskin niaşncıyı öldürdü
neyse bakalım önemli bilgilr nelermiş haftaya öğrenirik

@destere @cookies @Çiğdem-
pll yi hangi kanalda sitede izledin diyorum sen bana regl anlatıyorsun :))

Hannibal 2x3

40 dakikalık bölümü dörde bölüp izledim içim şişti :D
Şu Will'in cinayet suçlaması artık bir sonuca bağlansa.ss

baby daddy 4x9
rileyin olayı sıktı derken ben den ayrıldı danny e yeelken açacak gibi :)
önce riley barımak istedi ben onu ayrılmak olarak anladı sonra ben barışmak istedi riley ayrıldı
rily danny ile sevgilisini baş başa bırakmadı
bonnieciğim yin haklı çıktı

allegiance 4.bölüm
margeritacığım ovictor denileen tipsizden ayrıldı
alex ailesini çözdü sonunda önümüzdeki hafta gerçekleri anlatmak zorundalar
katya bu svr ytkilisini öldürici gibi

secrets and lies 1.bölüm :) dizi tam @destere lik ya da @Çiğdem- lik :) başrolde ben isimli besili bir parlak ve bizim pll spencerın anasının daha çirkin versiyonu olan bir polis karı var :)
ben 5 yaşındaki tom un cesedini bulur. dav isimli arkadaşıylao gece içmişlerdir uyuyamadığı için sabah gün ağırmadan koşuya çıkar o sırada tom u bulur. ben in büyük kızı tom a bakıcılık yapmaktadır küçük kızı da toö un arkadaşıdır.ondan sonra basın ve halk ben in üstüne gelmye başlar.final sahnesinde tom un bn in oğlu olduğunu öğreniriz

secrets and lies 1.bölüm :) dizi tam @destere lik ya da @Çiğdem- lik :) başrolde ben isimli besili bir parlak ve bizim pll spencerın anasının daha çirkin versiyonu olan bir polis karı var :)
ben 5 yaşındaki tom un cesedini bulur. dav isimli arkadaşıylao gece içmişlerdir uyuyamadığı için sabah gün ağırmadan koşuya çıkar o sırada tom u bulur. ben in büyük kızı tom a bakıcılık yapmaktadır küçük kızı da toö un arkadaşıdır.ondan sonra basın ve halk ben in üstüne gelmye başlar.final sahnesinde tom un bn in oğlu olduğunu öğreniriz
isme bak sırlar ve yalanlar tam ergeniz işlerden :))