bide bu oliver önüne gelenle şey ediyor en sevmedigim özelliği bu Allahtan Felicitym kendini koruyor
Koruyor dimi ??
onun yatak sahneleri olmadı sadece ara sıra öpüşüyor oakdar ahahah
bide bu oliver önüne gelenle şey ediyor en sevmedigim özelliği bu Allahtan Felicitym kendini koruyor
Koruyor dimi ??
Iste benim Felicitymonun yatak sahneleri olmadı sadece ara sıra öpüşüyor oakdar ahahah
cnm flashtakı çocuk sezon finaline akdar kalmıyor 4-5 bölüm oynayıp çıkıcak sonra yeni sezonda flasha katılmsıtı 🙂🙂🙂
cnm flashtakı çocuk sezon finaline akdar kalmıyor 4-5 bölüm oynayıp çıkıcak sonra yeni sezonda flasha katılmsıtı 🙂🙂🙂
merlin hakkındakı gerçek oydu işteee cnm theanın babası oo yanı arrowun babasınd erken yaklasmıstın
@Çiğdem- 2. Sezon 8.-9. Bölüm yorumlarim :
barry bu bolumlerdede vardi
Felicity kararini ver artik sende barrymi olivermi
Roya çok değişik seyler olcak cok...
O Laurelin yaninda takilan hah adam nasıl hain bisi .ss bide bunun başı varmış diyorki " O benim arkadaşim ondan intikamimi alacağım '' kim bu tipsiz adam be .ss
Felicitym beni benden aliyor bu oliver hayaller görüyor buda diyorki "Adadaki güzel kızları görüp duruyor "
Bide o adadaki kızları öğrenip " Oh maşallah ne güzel adaymis" gibi bişi soyledi
Bu flash icin baya beklemisler ya halbuki bölümün sonunda Yıldırım çarptı çocuğa yani tanıtım amaçlı gelmiş flashi tanitmak icin bu belli.Star labinda baya tanitimini yapiyorlardi
YALNIZ EĞER FELICITYMI PARTNERSIZ BIRAKIRLARSA kız için üzülürum ben barry o tipsiz kızı seviyi oliver o tipsiz kadını biride demiyiki ayy Felicitym aşığım sana diye .sss bolumler guzeldi flashi baya ozlemisim sabah inşallah gemen yuklenirde izlerim -izleriz
Bu bölüm neler olcak kız acaba flashtahahaha evet cnm barrıy arrowa katılmadan the flash projesi belliydi dediğin gibi tanıtım amaçlı girmişti arrowa
flash yarın öğleden önce çıkar cnm sabah 9 gibi çıkıyor heyecanla bekliyorum bende
Bu bölüm neler olcak kız acaba flashta
Adama emir veren insan kim ? Oliverin arkadasiyim diyi .ss
uzun zaman oldu cnm şimdi bölümleri tam hatırlyamıyorum az detay verirsen eğer hatırlarım
Şimdi bu Adam (isim olarak Adam hani Laurelin basindaki adam yani galiba ) hani kötüluk yapiyor oliver icin düşmanlar çıkartıyor ve bunlara bi medikurumuydu neydi onsan verip guclendiriyor iste o adamin patronu varmis beyaz saçlı gözünde korsan şeyi var bu adam kim ?
tamam tamam anladım şimdi cnm
o verdikleri şeyyy insanları çok güclü yapıyor cnm onun patronunu söyleyemem çok büyük bir spoi olurr kendin görüp aaaaaa demen lazım
Anladim biseyide soylesen sasarim zati Allahtan o kızın sarah oldugunu soylemistin bana o zamanlar
Yemin ediyorum ki gosterdiler ama ben tanimadimo adamın yüzünü net olarak gösterdilermi cnm gösterdilerde kim olduğunu tanıyamadınmı ozaman söylerim kim olduğunu yüzünü hangi bölüm göstermişlerdi hatırlayamadım şimdi 🙂🙂🙂
ozaman söyliyim kim olduğunu 🙂🙂🙂Yemin ediyorum ki gosterdiler ama ben tanimadim
@Çiğdem- Arrow 2. Sezon 9.-10. Bolum yorumlarim :
bu sarah adada hainmi degilmi anlamadim da neyse
O adadaki adam hepten kafayi yemis.ss
Bu sevmedigim kadın uyuşturucu kullaniyimis meğer beter olsun ama basrol iste olmuyi .ss
Felicitym o çocuk hastanedeyken cristal citye gidip onu görmüş kiyamam
O Sebastian da çok oluyi kötü adam hemide çok .ss
İnşallah adadaki adam onu öldürür dediki bu son Şansın
Oliver Royu yanina alcak egitcek super
Merlyn nereye kayboldu kızevet slade tomun babassı merln den sonra arrowun en ciddi 2.düşmanı şuan izlediğin bölümlerde gözü bağlı halı daha değişik oyüzden tanıyamamışşındır arrowa neden düşman olduğu gösterilicek adada olan bir olaydan dolayı intikam alıyor arrowdan onuda ilerki bölümlerde görüceksin cnm çok tehrikeli o adam
hahaha çokmu özledin cnmmm o kör gözlü adamla idare ediceksin arrowla 2.sezon o uğraşıyorMerlyn nereye kayboldu kız
Yaa Sarah gibi güzel bi kız bulamadilarmihahaha çokmu özledin cnmmm o kör gözlü adamla idare ediceksin arrowla 2.sezon o uğraşıyor