Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

18. Bölüm yorumum :
@Çiğdem-
Ahh ah en iyi bölüm buydu bence bölüme resmen aşık oldum o katilin insanlari kacirip kameranin önünde öldürmesi falan superdi :love1:
Bide Felicity onun yerini bulamadiginda çok üzülmustu ama olsun adam metroyla hareket ediyimis :)
O sondaki sahne neydi oyle :)
O defterdeki değişik işaret gladesin altindaki metroymus 😱

Bide o glades dedikleri yer Sehrin fakir kısmı mi ?

18. Bölüm yorumum :
@Çiğdem-
Ahh ah en iyi bölüm buydu bence bölüme resmen aşık oldum o katilin insanlari kacirip kameranin önünde öldürmesi falan superdi :love1:
Bide Felicity onun yerini bulamadiginda çok üzülmustu ama olsun adam metroyla hareket ediyimis :)
O sondaki sahne neydi oyle :)
O defterdeki değişik işaret gladesin altindaki metroymus 😱

Bide o glades dedikleri yer Sehrin fakir kısmı mi ?
galiba öyleydi cnm şimdi çok detaylı hatırlayamıyorum 🙂🙂🙂
ahh roy çok ucuz kurtulmuştu royu çok seviyorum vlla arrowun ilerki bölümelridne zaten yardımcısı oluyor :love1::love1::love1:

galiba öyleydi cnm şimdi çok detaylı hatırlayamıyorum 🙂🙂🙂
ahh roy çok ucuz kurtulmuştu royu çok seviyorum vlla arrowun ilerki bölümelridne zaten yardımcısı oluyor :love1::love1::love1:
ilk defa spoi verdin kız super oluyormuş :) :)
Royu bende seviyim o zengin zuppesi kızı yola ancak roy getirir 😉

Ortak bölümde o adamda yoktu o zaman o öldü :(
cnm o bölümü çok önemseme o bölüm arrowa özel bir bölüm değildi yanı arrow dizisini detaylı veren bir bölüm değildi arrow dizisinden çok spoi barındırmıyor saece arrow ve ekibi the flash ekibiyle ortak çalısıyordu onun harici arrow önceki bölümelriyle ilgili sapoi barındırmıyor oyüzden izlemeni uygun gördüm zaten 🙂🙂🙂

cnm o bölümü çok önemseme o bölüm arrowa özel bir bölüm değildi yanı arrow dizisini detaylı veren bir bölüm değildi arrow dizisinden çok spoi barındırmıyor saece arrow ve ekibi the flash ekibiyle ortak çalısıyordu onun harici arrow önceki bölümelriyle ilgili sapoi barındırmıyor oyüzden izlemeni uygun gördüm zaten 🙂🙂🙂
Tamam kız :)
Bu arada sende felicitym gibi olabilirdin ama ev kadinligini sectin .ss :(