olsun yani devam edeceksinde altyazı mani oluyor orası önemli değil yeterki konu açılsın altyazı işi hallolurşu sıralar altyazı sorunum var devam edemiyorum diziye
olsun yani devam edeceksinde altyazı mani oluyor orası önemli değil yeterki konu açılsın altyazı işi hallolurşu sıralar altyazı sorunum var devam edemiyorum diziye
Vikings'in sezonları kaç bölüm?
ilk sezon 9 ikinci sezon 10 bölüm.Ilk sezon 10 2.sezon 9 bölüm
18. Bölüm yorumum :
@Çiğdem-
Puan : 10Ahh ah en iyi bölüm buydu bence bölüme resmen aşık oldum o katilin insanlari kacirip kameranin önünde öldürmesi falan superdi
Bide Felicity onun yerini bulamadiginda çok üzülmustu ama olsun adam metroyla hareket ediyimis
O sondaki sahne neydi oyle
O defterdeki değişik işaret gladesin altindaki metroymus 😱
Bide o glades dedikleri yer Sehrin fakir kısmı mi ?
galiba öyleydi cnm şimdi çok detaylı hatırlayamıyorum 🙂🙂🙂
ahh roy çok ucuz kurtulmuştu royu çok seviyorum vlla arrowun ilerki bölümelridne zaten yardımcısı oluyor
bu spoi değilki cnm sana değil yanı arrowla the flash ortak bölümünde zaten görünüyordu o dediğimilk defa spoi verdin kız super oluyormuş
Royu bende seviyim o zengin zuppesi kızı yola ancak roy getirir 😉
Aa hatırlamıyorum ben nasıl izlemissem o bölümü artikbu spoi değilki cnm sana değil yanı arrowla the flash ortak bölümünde zaten görünüyordu o dediğim
hahahahah neyse cnm okadarcıktan birşey olmazz bu dediğimi yarın arrow izlerken unutmus olursun zaten hahahaAa hatırlamıyorum ben nasıl izlemissem o bölümü artik
Unutmam kız neden unutayim o çocukta felicitye sarkacakmi theayi unutuphahahahah neyse cnm okadarcıktan birşey olmazz bu dediğimi yarın arrow izlerken unutmus olursun zaten hahaha
yok yok korkma cnmUnutmam kız neden unutayim o çocukta felicitye sarkacakmi theayi unutup
aaa söyleyemem bunu cnm zaten royuda söylememem gerekiyordu ama ortak bölümden izlediğin için söylemiştim unuttuğunu nerden bileyimSevindim ♥♥♥♥
uvey babaya noldu ?
Ortak bölümde o adamda yoktu o zaman o öldüaaa söyleyemem bunu cnm zaten royuda söylememem gerekiyordu ama ortak bölümden izlediğin için söylemiştim unuttuğunu nerden bileyim
cnm o bölümü çok önemseme o bölüm arrowa özel bir bölüm değildi yanı arrow dizisini detaylı veren bir bölüm değildi arrow dizisinden çok spoi barındırmıyor saece arrow ve ekibi the flash ekibiyle ortak çalısıyordu onun harici arrow önceki bölümelriyle ilgili sapoi barındırmıyor oyüzden izlemeni uygun gördüm zaten 🙂🙂🙂Ortak bölümde o adamda yoktu o zaman o öldü
Tamam kızcnm o bölümü çok önemseme o bölüm arrowa özel bir bölüm değildi yanı arrow dizisini detaylı veren bir bölüm değildi arrow dizisinden çok spoi barındırmıyor saece arrow ve ekibi the flash ekibiyle ortak çalısıyordu onun harici arrow önceki bölümelriyle ilgili sapoi barındırmıyor oyüzden izlemeni uygun gördüm zaten 🙂🙂🙂
hahaha bir süperkahramanla bende çalısmayı isterdim vllaTamam kız
Bu arada sende felicitym gibi olabilirdin ama ev kadinligini sectin .ss
Ismide Giresunun Fedaisi olurdu ama sen bu fırsatı teptinhahaha bir süperkahramanla bende çalısmayı isterdim vlla
giresunun fedaisi kim beeeIsmide Giresunun Fedaisi olurdu ama sen bu fırsatı teptin
Çalışacağın super kahramangiresunun fedaisi kim beee
öyle anlatılacak bir şey değil, bence diziye başla ve kendin görNasıl bir gönderme?