Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

yok kötüleme değil :D chuck mı gıcık 😱 bir bölüm izle ve gör Chuck reyizi sevmemek mümkün değil :Z
Yahu tip olarak dedim. :A Çok dizim var ya şimdi Dexter'ı izleyecem daha kaç zamandır izleyemedim anca yazın başlayabilirim. :(:( (Dexter 60 DK'lık süresi ile bizim dizilere yetişmek üzere. :T: )

Yahu tip olarak dedim. :A Çok dizim var ya şimdi Dexter'ı izleyecem daha kaç zamandır izleyemedim anca yazın başlayabilirim. :(:( (Dexter 60 DK'lık süresi ile bizim dizilere yetişmek üzere. :T: )
tip olarak da çok sevecen. :D sen kaybedersin. :A başladığında başını duvarlara vurma niye bu kadar geç kaldım diye :):):)

Arrow 18-19-20-21-22-23. Bolum yorumlarim :
@Çiğdem-
Aaa ağladım ben valla ağladım billa ağladım bide @xemrexxx bu diziye kötü der neresi kötü ozellikle son 4 bolumu superdi :)
Adadada bulmus kendine kız bu arrow ayni tip :(

Aahhhh Tommy öldü keske o basroldeki ölseydide Tommy yasasaydi :(
Annesi hapse girdi ama hiçbir sey benim anladigim gibi degilmis merilyn kullaniyormus onu :( tehtid ediyomus Kıyamam :( :(
Aileside o dedektifte o kızda 2. Sezonda ogrencekler heralde bunun arrow oldugunu belki ailesi ogrenmez ama dedektif ve laurel ogrencekler ortak bölüm sağ olsun :)
Ahhh nasil bi bölümdu sezon finali öyle bu dizi reyting rekorlarini hakediyor :( :( :T
Felicitym olmadan dizi bi hiç hersey onun sayesinde oluyor Allahtan yaşıyor :)

O şehri nasıl kurtarcak bunlar ben onu merak ediyim her yer harap oldu :(
@xemrexxx @destere dizi görün be heheyyt en iyi dizi bu bence :)

Arrow 18-19-20-21-22-23. Bolum yorumlarim :
@Çiğdem-
Aaa ağladım ben valla ağladım billa ağladım bide @xemrexxx bu diziye kötü der neresi kötü ozellikle son 4 bolumu superdi :)
Adadada bulmus kendine kız bu arrow ayni tip :(

Aahhhh Tommy öldü keske o basroldeki ölseydide Tommy yasasaydi :(
Annesi hapse girdi ama hiçbir sey benim anladigim gibi degilmis merilyn kullaniyormus onu :( tehtid ediyomus Kıyamam :( :(
Aileside o dedektifte o kızda 2. Sezonda ogrencekler heralde bunun arrow oldugunu belki ailesi ogrenmez ama dedektif ve laurel ogrencekler ortak bölüm sağ olsun :)
Ahhh nasil bi bölümdu sezon finali öyle bu dizi reyting rekorlarini hakediyor :( :( :T
Felicitym olmadan dizi bi hiç hersey onun sayesinde oluyor Allahtan yaşıyor :)

O şehri nasıl kurtarcak bunlar ben onu merak ediyim her yer harap oldu :(
@xemrexxx @destere dizi görün be heheyyt en iyi dizi bu bence :)
hahaha ohhh maşallah ilk sezonu elden çıkarmışsın cnm sen bu hızla gidrsen 3.sezon bitmeden yeni bölüme yetişirsin :F:F:F
@mrt-06 ya çok söyledim sende arrowa başla diye onunda kıa zamanda başlamasını bekliyoruz artık :kiki::kiki::kiki:
sezon finali özellikle harikaydı dediğin gibi cnm örümcek adam 2 filmini andırıyordu ordada ahtapot adam şehri on sahnede yıkmaya çalısıyordu o hava vardı arrow sezon finalinde :love1::love1::love1::love1:
laurel biliyor evet arrowu ama dedektifin bildiğini nerden biliyorsun cnm o belli değil onu izleyip görüceksin :F:F:F

hahaha ohhh maşallah ilk sezonu elden çıkarmışsın cnm sen bu hızla gidrsen 3.sezon bitmeden yeni bölüme yetişirsin :F:F:F
@mrt-06 ya çok söyledim sende arrowa başla diye onunda kıa zamanda başlamasını bekliyoruz artık :kiki::kiki::kiki:
sezon finali özellikle harikaydı dediğin gibi cnm örümcek adam 2 filmini andırıyordu ordada ahtapot adam şehri on sahnede yıkmaya çalısıyordu o hava vardı arrow sezon finalinde :love1::love1::love1::love1:
laurel biliyor evet arrowu ama dedektifin bildiğini nerden biliyorsun cnm o belli değil onu izleyip görüceksin :F:F:F
Evet kız süper birazdan 2. sezona başlıycam :) :) :) :) :)
Evet aynı spıderman gibiydi :love1: :)
Dedeektifte biliyordur hissettim ben :)
Felicitym olmasa dizi hiç ama :)

@Çiğdem- 2. Sezon 1. Bölüm yorumum :
anaaam dedim dizi super gidiyi oh yeahhh o theanin sevgilisi roy kendini kaptırmış arrowculuga :F
Bi sarı kadın geldi o kurtardi bunu yoksa o sara mi :)
Artik bana arrow diyin dedi arrow :love1:

@Çiğdem- 2. Sezon 1. Bölüm yorumum :
anaaam dedim dizi super gidiyi oh yeahhh o theanin sevgilisi roy kendini kaptırmış arrowculuga :F
Bi sarı kadın geldi o kurtardi bunu yoksa o sara mi :)
Artik bana arrow diyin dedi arrow :love1:
evet cnm sarah o kızzz gözün aydın gördün sonunda hahaha:F

2. Sezon 2. -3.-4. Bolum yorumlarim :
bu arrow ne şey çıktı be maşallah adadada o kızla neler neler yapmışlar @destere koş 😱 😱
Oha o meclis uyesi ne oyle kötü herif iyi gibi gorunuyordu oysaki ama elinde vertigo var :( :(
Sarah super be :love1: :love1: :love1: bu kızi görmüş bizim arrow adada ama kimseye soylememis melune ama yine öldü sanmış.
Bu sarah bişiler sakliyor bunu hissettik çünkü Çinli adam bunu almaya gelmisti :)
Annesi çıkar inşallah icerden bi svithart diyisi var kadinin beni benden alıyor her iki- üç kelimesinden biri svithart kadının :bhr: :bhr:

@Çiğdem- superdi kesinlikle 10 verilcek bolumler bunlar :bhr:

2. Sezon 2. -3.-4. Bolum yorumlarim :
bu arrow ne şey çıktı be maşallah adadada o kızla neler neler yapmışlar @destere koş 😱 😱
Oha o meclis uyesi ne oyle kötü herif iyi gibi gorunuyordu oysaki ama elinde vertigo var :( :(
Sarah super be :love1: :love1: :love1: bu kızi görmüş bizim arrow adada ama kimseye soylememis melune ama yine öldü sanmış.
Bu sarah bişiler sakliyor bunu hissettik çünkü Çinli adam bunu almaya gelmisti :)
Annesi çıkar inşallah icerden bi svithart diyisi var kadinin beni benden alıyor her iki- üç kelimesinden biri svithart kadının :bhr: :bhr:

@Çiğdem- superdi kesinlikle 10 verilcek bolumler bunlar :bhr:
hahahaha 2.sezonada iyi başladın ozaman cnm beğenmene sevindim arrowun annesini seviyormusuns evmiyormusun aa karar ver :F:F:F

@Çiğdem- Arrow 2. Sezon 5.-6. Bölüm yorumlarim :
aa anne kurtulsun istiyorum ben kurtulsun o hapisten :)
Bu oliver ne oyle ya yine ayni tip kadin olan ortagiyla rusyada şey etti .ss Felicitym de onu kıskandı ayy kıyamam :love1: :love1: :love1: Sen daha iyilerine layiksin Felicitym :)

Sara babasina göründü ama sonra gitti hemen babasıda kimseyle konuşmayacak bu konuyu :( :(
Ama adada olanlari anlamadim ben bu sara iyimi kötü mu ?
Adaya geri gonderiyor lar adamı ama arkadaslari tehlikede :( :(
Ah ah

Bu arada ben unutmus olabilirim adadaki ilk adam öldü mu ? Kızı var ama kendisi yok :)

10 veriyorum yine :love1:

@Çiğdem- Arrow 2. Sezon 5.-6. Bölüm yorumlarim :
aa anne kurtulsun istiyorum ben kurtulsun o hapisten :)
Bu oliver ne oyle ya yine ayni tip kadin olan ortagiyla rusyada şey etti .ss Felicitym de onu kıskandı ayy kıyamam :love1: :love1: :love1: Sen daha iyilerine layiksin Felicitym :)

Sara babasina göründü ama sonra gitti hemen babasıda kimseyle konuşmayacak bu konuyu :( :(
Ama adada olanlari anlamadim ben bu sara iyimi kötü mu ?
Adaya geri gonderiyor lar adamı ama arkadaslari tehlikede :( :(
Ah ah

Bu arada ben unutmus olabilirim adadaki ilk adam öldü mu ? Kızı var ama kendisi yok :)

10 veriyorum yine :love1:
sarah çokk itici bir tipp cnm ama kötü bir karekter diyemem:F:F:F
o ilk adam ölmüştü ama bölümünü hatırlayamadım şimdi ama senin şu bölümelrinden önce ölmesi gerekiyordu yanlıs hatırlamıyorsam evet 🙂🙂🙂

sarah çokk itici bir tipp cnm ama kötü bir karekter diyemem:F:F:F
o ilk adam ölmüştü ama bölümünü hatırlayamadım şimdi ama senin şu bölümelrinden önce ölmesi gerekiyordu yanlıs hatırlamıyorsam evet 🙂🙂🙂
bide bu oliver önüne gelenle şey ediyor en sevmedigim özelliği bu Allahtan Felicitym kendini koruyor :love1: :love1:
Koruyor dimi ??