Eğer kötüleme varsa yorumum hazır. Of hiç başlayamam başroldeki adam gıcık bir tip gibi.öyle anlatılacak bir şey değil, bence diziye başla ve kendin gör
Eğer kötüleme varsa yorumum hazır. Of hiç başlayamam başroldeki adam gıcık bir tip gibi.öyle anlatılacak bir şey değil, bence diziye başla ve kendin gör
yok kötüleme değil chuck mı gıcık 😱 bir bölüm izle ve gör Chuck reyizi sevmemek mümkün değilEğer kötüleme varsa yorumum hazır. Of hiç başlayamam başroldeki adam gıcık bir tip gibi.
Yahu tip olarak dedim. Çok dizim var ya şimdi Dexter'ı izleyecem daha kaç zamandır izleyemedim anca yazın başlayabilirim. (Dexter 60 DK'lık süresi ile bizim dizilere yetişmek üzere. )yok kötüleme değil chuck mı gıcık 😱 bir bölüm izle ve gör Chuck reyizi sevmemek mümkün değil
tip olarak da çok sevecen. sen kaybedersin. başladığında başını duvarlara vurma niye bu kadar geç kaldım diyeYahu tip olarak dedim. Çok dizim var ya şimdi Dexter'ı izleyecem daha kaç zamandır izleyemedim anca yazın başlayabilirim. (Dexter 60 DK'lık süresi ile bizim dizilere yetişmek üzere. )
Başımı neden duvara vurayım? Tahtaya vururum eğer vuracaksam... ... Geç olsun güç olmasın. 😛tip olarak da çok sevecen. sen kaybedersin. başladığında başını duvarlara vurma niye bu kadar geç kaldım diye
yapma öyle acır sonra başın.. .ben mecazi olarak demiştim...Başımı neden duvara vurayım? Tahtaya vururum eğer vuracaksam... ... Geç olsun güç olmasın. 😛
Kaç gündür bir İroni bir Mecazi, kim bu adamlar?... ...yapma öyle acır sonra başın.. .ben mecazi olarak demiştim...
onlar benim yan kişilikerim... kişilik bölünmesi var da bende...Kaç gündür bir İroni bir Mecazi, kim bu adamlar?... ...
hahaha ohhh maşallah ilk sezonu elden çıkarmışsın cnm sen bu hızla gidrsen 3.sezon bitmeden yeni bölüme yetişirsinArrow 18-19-20-21-22-23. Bolum yorumlarim :
@Çiğdem-
@xemrexxx @destere dizi görün be heheyyt en iyi dizi bu benceAaa ağladım ben valla ağladım billa ağladım bide @xemrexxx bu diziye kötü der neresi kötü ozellikle son 4 bolumu superdi
Adadada bulmus kendine kız bu arrow ayni tip
Aahhhh Tommy öldü keske o basroldeki ölseydide Tommy yasasaydi
Annesi hapse girdi ama hiçbir sey benim anladigim gibi degilmis merilyn kullaniyormus onu tehtid ediyomus Kıyamam
Aileside o dedektifte o kızda 2. Sezonda ogrencekler heralde bunun arrow oldugunu belki ailesi ogrenmez ama dedektif ve laurel ogrencekler ortak bölüm sağ olsun
Ahhh nasil bi bölümdu sezon finali öyle bu dizi reyting rekorlarini hakediyor
Felicitym olmadan dizi bi hiç hersey onun sayesinde oluyor Allahtan yaşıyor
O şehri nasıl kurtarcak bunlar ben onu merak ediyim her yer harap oldu
Evet kız süper birazdan 2. sezona başlıycamhahaha ohhh maşallah ilk sezonu elden çıkarmışsın cnm sen bu hızla gidrsen 3.sezon bitmeden yeni bölüme yetişirsin
@mrt-06 ya çok söyledim sende arrowa başla diye onunda kıa zamanda başlamasını bekliyoruz artık
sezon finali özellikle harikaydı dediğin gibi cnm örümcek adam 2 filmini andırıyordu ordada ahtapot adam şehri on sahnede yıkmaya çalısıyordu o hava vardı arrow sezon finalinde
laurel biliyor evet arrowu ama dedektifin bildiğini nerden biliyorsun cnm o belli değil onu izleyip görüceksin
@Çiğdem- 2. Sezon 1. Bölüm yorumum :
anaaam dedim dizi super gidiyi oh yeahhh o theanin sevgilisi roy kendini kaptırmış arrowculuga
Bi sarı kadın geldi o kurtardi bunu yoksa o sara mi
Artik bana arrow diyin dedi arrow
evet cnm sarah o kızzz gözün aydın gördün sonunda hahaha
2. Sezon 2. -3.-4. Bolum yorumlarim :
bu arrow ne şey çıktı be maşallah adadada o kızla neler neler yapmışlar @destere koş 😱 😱
Oha o meclis uyesi ne oyle kötü herif iyi gibi gorunuyordu oysaki ama elinde vertigo var
Sarah super be bu kızi görmüş bizim arrow adada ama kimseye soylememis melune ama yine öldü sanmış.
Bu sarah bişiler sakliyor bunu hissettik çünkü Çinli adam bunu almaya gelmisti
Annesi çıkar inşallah icerden bi svithart diyisi var kadinin beni benden alıyor her iki- üç kelimesinden biri svithart kadının
@Çiğdem- superdi kesinlikle 10 verilcek bolumler bunlar
hahahaha 2.sezonada iyi başladın ozaman cnm beğenmene sevindim arrowun annesini seviyormusuns evmiyormusun aa karar ver
@Çiğdem- Arrow 2. Sezon 5.-6. Bölüm yorumlarim :
aa anne kurtulsun istiyorum ben kurtulsun o hapisten
Bu oliver ne oyle ya yine ayni tip kadin olan ortagiyla rusyada şey etti .ss Felicitym de onu kıskandı ayy kıyamam Sen daha iyilerine layiksin Felicitym
Sara babasina göründü ama sonra gitti hemen babasıda kimseyle konuşmayacak bu konuyu
Ama adada olanlari anlamadim ben bu sara iyimi kötü mu ?
Adaya geri gonderiyor lar adamı ama arkadaslari tehlikede
Ah ah
Bu arada ben unutmus olabilirim adadaki ilk adam öldü mu ? Kızı var ama kendisi yok
10 veriyorum yine
sarah çokk itici bir tipp cnm ama kötü bir karekter diyemem
o ilk adam ölmüştü ama bölümünü hatırlayamadım şimdi ama senin şu bölümelrinden önce ölmesi gerekiyordu yanlıs hatırlamıyorsam evet 🙂🙂🙂