Yok bee @Doğu ya ben kefilim. O sıvacı senle uğraşıyorsa iyi geliyordur ona.@Doğu da bu aralar benle ugrasmaya basladi gibi. şimdilik sizin grupta elimde tek sen kaldin
bakalim biz nezaman silahlari cekecegiz![]()
Yok bee @Doğu ya ben kefilim. O sıvacı senle uğraşıyorsa iyi geliyordur ona.@Doğu da bu aralar benle ugrasmaya basladi gibi. şimdilik sizin grupta elimde tek sen kaldin
kendisini severim. sorun degil benle ugrasanla bende uğrasirimYok bee @Doğu ya ben kefilim. O sıvacı senle uğraşıyorsa iyi geliyordur ona.İnsan iyi anlaştığı insanlarla uğraşmayı daha çok sever bende de böyle yani.
Biz silahları çeker miyiiiz bilemiyciiim zaman gösterecek bunu.
![]()
![]()
E yani herkes her konuda aynı fikirde olacak diye bir şey yok ki bu imkansız bir şey zaten.kendisini severim. sorun degil benle ugrasanla bende uğrasirim
senle kolay kolay ters düşeceğimizi sanmiyorum ama yinede belli olmaz.
şimdilik bazi konularda ayri fikirlere sahip olsakta bu arkadasligimiza engel değil![]()
Estağfirullah ne haddime@Doğu da bu aralar benle ugrasmaya basladi gibi. şimdilik sizin grupta elimde tek sen kaldin
bu anlatimlarina @dosimosi cok sevinecek. bu diziyi bastan sona izlemeyi cok istiyor ama hep yarim yamalak bakiyor.Dışarı çıkacaktım ama 1 saat erteledim dayanamadım 2. bölümün ilk bir saatlik kısmını izledim.Tahsin beyin manitasının olayı dikkat çeken sahnelerden biriydi şu ilk bir saatlik dilimde. Eski eşi diye tahmin ediyorum ama bakalım.. Cesur'un avukatıda Sühan'ın kıskandığı kadar var duru bir güzelliğe sahip.
Cahide'nin anlaştığı Hülya barda Bülent ile karşılaştı geceyi beraber geçirdiler Cahide öğrendi anlaşmayı bozacaktı ama Hülya bir şekilde olayı kıvırdı şimdilik oyun sürecek gibi zaten erken bitmesini beklemiyorum.
Yok şu an hiçbir detayı atlamamışsın, bir sonraki bölümde bunun yanıtını öğreniyorsun zaten. Ben yazsam bütün tadı kaçar.Son bir saati de izledim ve 2. bölümde bitti. Cesur Sühan'a oyun oynadı, avcıyken finalde av oldu. Cesur avukat kadınla evli miymiş üstelik çocukta vardı. Acaba ben mi bir şey kaçırdım buda bir oyun muydu. Bir ara telefonuma mesaj gelmişti onu cevaplarken kaçırmış olabilirim bu detayı.
Cahide sürekli telefonla uğraşınca böyle bir olayın olacağı belliydi. Korhan aldatıldığını düşündü o sıra Cahide telefonu geri almaya çalışırken banyoda düştü ve başını vurdu. Bakalım bu hamilelik olayını burada bitirecek mi, çocuk düştü falan diyip bitirebilir.![]()
Son bir saati de izledim ve 2. bölümde bitti. Cesur Sühan'a oyun oynadı, avcıyken finalde av oldu. Cesur avukat kadınla evli miymiş üstelik çocukta vardı. Acaba ben mi bir şey kaçırdım buda bir oyun muydu. Bir ara telefonuma mesaj gelmişti onu cevaplarken kaçırmış olabilirim bu detayı.
Cahide sürekli telefonla uğraşınca böyle bir olayın olacağı belliydi. Korhan aldatıldığını düşündü o sıra Cahide telefonu geri almaya çalışırken banyoda düştü ve başını vurdu. Bakalım bu hamilelik olayını burada bitirecek mi, çocuk düştü falan diyip bitirebilir.![]()
Diziyi severek izliyorum. Çok uzun zaman sonra bana Türk dizisi izletmeyi başardı. Neyse benim önce bir sorum olacak izleyenlere. Çünkü ilk bölümlerine yarım yamalak izlemiştim.Adalet'in hikayesi ne? Tahsin onu kimlerin elinden kurtarıyordu?
Diziyi seviyorum ama bazı saçmalıklar var senaryoda.En basitinden Bülent-Cahide- Hülya'nın yaptığı planda; Sühan'ın telefonunda şifre nasıl olmaz? Hadi yok diyelim. Sühan evden çıktıktan sonra hırsız kadına çarpıyor ve telefonunu çaldırıyor. Nasıl oldu da Sühan'ın cebinde olacağını düşündüler? Bu kadar ince bir ipliğe bağlı plan mı yapılır?
Ve bir de Cesur'un annesini Korludağ'lara getirmesi var? Neden yani? Bir gün Tahsin'le karşılaşacağı ya da ağzından bir şeyler kaçıracağı belliydi kadının. Cesur gibi bir adam asla bu salaklığı yapmaz.
Tuba Büyüküstün'ün uzun saçlı haline ayılıp bayılmazdım ama yine güzel derdim. Oysa şimdi muhteşem olmuş. Kısa saçın yakıştığı ender kadınlardan. Buraya onun için kalp koyuyorum.![]()
Muhtesem anlatmissinBuradan @dosimosi ye sesleneyim o zaman, kesinlikle izlemelisin en azından izlediğinde kendine bir şey katacak bir dizi, bunu bil.![]()
Adalet yurtta kalan bir kızdı yurt müdürü ona kötü davranıyodu işte işin içinde abiside vardı tabii Tahsin kızı kurtararak yurt müdürünü ona öldürttü sonrada cesurun babasını öldürdü Adalet diğer sühan telefonu konusunda katılıyorum sana