Beni bu fragmanlara etiketlemesen olur mu? Zerre ilgim yok da.
2 bölüm gerideyim nasıl yetişeceğim bilmiyorum, kısmet.
Hepi topu birkaç dizi izliyorsun zaten, onları da haftalık izleyiver bari. Sen bu kadar geride gelirsen biz kimle iki sohbet edeceğiz.2 bölüm gerideyim nasıl yetişeceğim bilmiyorum, kısmet.
Dizi sardı beni ilk 4 bölümde. 2 bölümü Perşembe'ye kadar izleyebilirsem yetişirim artık.Sendemi izliyosun diziyi ne güzel bende netten takip ediyorum geçen haftaki
bölüm yarı kalmıştı onu tamamlıcam bende tabii net izin verirse
Sen de haklısın be abi. Ama düşün yılda 40 50'den aşağı film izlemeyen ben bu yıl 15 20'de tıkandım. 4 5 yabancı dizi var biriken izlemem gereken. Üstüne 2 saat Türk dizisi 2 3 tane. Her şey çok fazla birikti yani. Meşguliyetler bitmiyor zaman bulamıyoruz.Hepi topu birkaç dizi izliyorsun zaten, onları da haftalık izleyiver bari. Sen bu kadar geride gelirsen biz kimle iki sohbet edeceğiz.
Sana diyorum ama ben de zar zor yetişiyorum. İçerde'yi bu sabah yeni bitirdim.
benim gibi geriyi birak ani yaşa ben 1 bolumden sonra 2 bolum falan izlememistim. insan hakim oluyor yinede2 bölüm gerideyim nasıl yetişeceğim bilmiyorum, kısmet.
Dizi sardı beni ilk 4 bölümde. 2 bölümü Perşembe'ye kadar izleyebilirsem yetişirim artık.
Sen de haklısın be abi. Ama düşün yılda 40 50'den aşağı film izlemeyen ben bu yıl 15 20'de tıkandım. 4 5 yabancı dizi var biriken izlemem gereken. Üstüne 2 saat Türk dizisi 2 3 tane. Her şey çok fazla birikti yani. Meşguliyetler bitmiyor zaman bulamıyoruz.
Ben izlediğim işlerde yapamıyorum öyle. Her detayını ilmik ilmik karıştırıyorum, sinemadan gelen alışkanlık. Yani arada boşluk oldu mu huzurum kalmıyor.benim gibi geriyi birak ani yaşa ben 1 bolumden sonra 2 bolum falan izlememistim. insan hakim oluyor yinede
bunuda yeni gördumBen izlediğim işlerde yapamıyorum öyle. Her detayını ilmik ilmik karıştırıyorum, sinemadan gelen alışkanlık. Yani arada boşluk oldu mu huzurum kalmıyor.
Anladım, benimki sevmekten ziyade yapılan işe duyduyum saygıyla ilgili biraz da. Oturmuş yer etmiş bende, eğer takip ettiğim bir işse arada boşluk olmasına tahammül edemiyorum. Sana saygı duymuyorsun demedim yanlış anlama sakın. Ha gerçi düşününce sevmediğin bir işi takip etmezsin diyebilirsin, ben de öyle dedim doğrusu biraz düşününce. İşin severek takip etmekle alakası varmış evet. İkisinin oranı eşit diyim saçmalamayı bitireyim.bunuda yeni gördum
bende eskide öyleydim. simdi hiç bir diziyi bayila bayila izlemediğim icin bastan sona yada her hafta düzenli bakmiyorum.
2 sene öncesine kadar o ses turkiyeyi netten saniyesine kadar incelerdim. bu sene haftada 1 kez 15 dakika ya izliyom ya izlemiyom
Tam süpürgemi cikariyordumki daha ben birsey demeye firsat olmadan saygi hakinda lafini ortada toplarmaşsinAnladım, benimki sevmekten ziyade yapılan işe duyduyum saygıyla ilgili biraz da. Oturmuş yer etmiş bende, eğer takip ettiğim bir işse arada boşluk olmasına tahammül edemiyorum. Sana saygı duymuyorsun demedim yanlış anlama sakın. Ha gerçi düşününce sevmediğin bir işi takip etmezsin diyebilirsin, ben de öyle dedim doğrusu biraz düşününce. İşin severek takip etmekle alakası varmış evet. İkisinin oranı eşit diyim saçmalamayı bitireyim.
Gece bol geyik içeren bir film izlemiştim ondan o tarz bir mesaj yazmışım. Baya uzun saçmalamışım.Tam süpürgemi cikariyordumki daha ben birsey demeye firsat olmadan saygi hakinda lafini ortada toplarmaşsin
bende düşüncelerine saygi duyuyorum
@Doğu da bu aralar benle ugrasmaya basladi gibi. şimdilik sizin grupta elimde tek sen kaldinGece bol geyik içeren bir film izlemiştim ondan o tarz bir mesaj yazmışım. Baya uzun saçmalamışım.