Etiketlerde problem oluyor arada, yoksa senin etiketlerine bakmamak gibi bir hadsizlik içerisinde bulunmam söz konusu değil.ilk göz agrimsin diyoruz iste.
sen hic etiketlerime geri dönus yapmiyorsun![]()
Etiketlerde problem oluyor arada, yoksa senin etiketlerine bakmamak gibi bir hadsizlik içerisinde bulunmam söz konusu değil.ilk göz agrimsin diyoruz iste.
sen hic etiketlerime geri dönus yapmiyorsun![]()
cansin can <3 kalp nasil yapiliyor bilmiyom. bunla idare etEtiketlerde problem oluyor arada, yoksa senin etiketlerine bakmamak gibi bir hadsizlik içerisinde bulunmam söz konusu değil.)
İyi bir şey galiba, emolojilerden hiç anlamam.cansin can <3 kalp nasil yapiliyor bilmiyom. bunla idare et![]()
kalp oİyi bir şey galiba, emolojilerden hiç anlamam.![]()
Ben foruma ilk geldiğimde smiley'lerden hiç anlamadığım için;kalp ofacebookta o isaret kalp oluyor
![]()
dizi bu filmden esinlenmiş deniliyor @Çiğdem- @destere @Forumdash @sürgünüm @vadikızı @Aserat @Bully @Ahmad @MEnes @Sherlock @dosimosi @turkuazz doğrumudur acabaşu konudaki reesmi ne zaman görsem aklıma şu geliyor@Çiğdem- @destere @eskici @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52842 Ekli dosyayı görüntüle 52843
Twitter'dan mı buldun bunu, yoksa Tommy Hilfiger reklam çekimi nerden aklına gelecek?şu konudaki reesmi ne zaman görsem aklıma şu geliyor@Çiğdem- @destere @eskici @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52842 Ekli dosyayı görüntüle 52843
bilmiyorum ama hikayenin uyarlama olduğu söyleniyor olabilir tabiki
dizinin tekrarini izledim simdi. Harikaydi.
haftaya sabirsizlikla bekliyorum