xBUGRAx
Süper Emekli
Nankör günlük diziler de var Deniz Yıldızı, Beni Affet gibi.![]()
Deniz Yıldızı gidince o sezon yükselmişti FOX kızmıyorum o yüzden.
Nankör günlük diziler de var Deniz Yıldızı, Beni Affet gibi.![]()
Gerçi Beni Affet'i de biz göndermiştik. 😎Deniz Yıldızı gidince o sezon yükselmişti FOX kızmıyorum o yüzden.![]()
Gerçi Beni Affet'i de biz göndermiştik. 😎
ne ka güzelDeniz Yıldızı gidince o sezon yükselmişti FOX kızmıyorum o yüzden.![]()
Yurtdışındamı bee bende türkiye sandıydım![]()
Silah zoruyla derken😱
Hep böyle gıybet yapıyorsun çok gunah işliyorsun. Bak zekat ver reklamları çıkmış![]()
Kanal D damga vurmuş yine![]()
![]()
Deniz Yıldızı gidince o sezon yükselmişti FOX kızmıyorum o yüzden.![]()
resmen her ülkeden başarısızlık haberleri yolluyorlar twitterdan tubişi bitirme konusunda adeta bir CIA gibi çalışıyorumGerçi Beni Affet'i de biz göndermiştik. 😎
Bu kız hala kaybolmadımı tv dünyasından 😕😕😕
tabisi de hayır kendisine değer verip hürremle sülümanın ortasına oturttuk, artık korumamız altındadır laf edersen kelleni alırızBu kız hala kaybolmadımı tv dünyasından 😕😕😕
2 tane Kıvançtabisi de hayır kendisine değer verip hürremle sülümanın ortasına oturttuk, artık korumamız altındadır laf edersen kelleni alırız@Forumdash @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Yiğitt @gizem ak @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56835
müzik dünyası tv dünyası heryerde veletler çıktı ortayatabisi de hayır kendisine değer verip hürremle sülümanın ortasına oturttuk, artık korumamız altındadır laf edersen kelleni alırız@Forumdash @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Yiğitt @gizem ak @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56835
2 tane Kıvanç![]()
şu an sizi ne tepiyor konusuna bakınmüzik dünyası tv dünyası heryerde veletler çıktı ortaya![]()
![]()
![]()