Total iyi olur bu haftaBu bölüm total 5'e çıkmalı ab abc1 6-7 almalı fragman ateş ediyor Abi çok iyi@turkuazz
Total iyi olur bu haftaBu bölüm total 5'e çıkmalı ab abc1 6-7 almalı fragman ateş ediyor Abi çok iyi@turkuazz
tubişin adını atmışlar diziden resmen @mrt-06 ile @denizz19 un sevgisi kızı kuruttu@Çiğdem- @destere @Forumdash @cookies @vadikızı @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat
biz yine çalışıyoruzkudur @mrt-06
kız bu arada Tuba de @Çiğdem- ve @vadikızı gibi genç parlak seviyormuş
@cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Dosi @gizem ak @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 55886
Hep böyle gıybet yapıyorsun çok gunah işliyorsun. Bak zekat ver reklamları çıkmışbiz yine çalışıyoruzkudur @mrt-06
@cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Dosi @gizem ak @denizz19
kadın dizileri tutmayınca biraz sıyırdı sanırım ne silahı ayollbiz yine çalışıyoruzkudur @mrt-06
Kanal D damga vurmuş yine@Forumdash resmen dibi boylamışsınız bu diziyle ayol bildiğin skandal bari 5 dizi içinde 4. olaydıkenan kaçmakta haklıymış sizin şirlketten kıvanç gibi onun da kariyerini bitirecektiniz
@Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @Yiğitt @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx
@mrt-06 @ozgur2113 1. tabisi de elif
Ekli dosyayı görüntüle 56825
Ben de kimler online'ye bakarken Emre yine ne pırtlatacak diyordum.@Forumdash resmen dibi boylamışsınız bu diziyle ayol bildiğin skandal bari 5 dizi içinde 4. olaydıkenan kaçmakta haklıymış sizin şirlketten kıvanç gibi onun da kariyerini bitirecektiniz
@Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @Yiğitt @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx
@mrt-06 @ozgur2113 1. tabisi de elif
Ekli dosyayı görüntüle 56825
pırtlatmadan duramamBen de kimler online'ye bakarken Emre yine ne pırtlatacak diyordum.![]()
El kamerasıyla çekiyorlar diziyi, ne yaptın. .ssElif'i de transfer etmeyi düşünüyordum bir ara.@mrt-06
El kamerasıyla çekiyorlar diziyi, ne yaptın. .ss
Peki neden transfer etmeyi düşündün?Elif'in dublajı rezaletti.![]()
Peki neden transfer etmeyi düşündün?![]()
Nankör günlük diziler de var Deniz Yıldızı, Beni Affet gibi.Sunucular nankör çıkıyor en iyisi günlük dizi.![]()