Star Cesur ve Güzel - Dizi Yorumları

Cesur ve Güzel 17. Bölüm Fragmanı:

Cesur'u annesinin başında ağlarken Kuzey Güney'de sezon finalinde Ali'nin başında ağladığı sahne aklıma geldi. Kıvanç Tatlıtuğ yine büyük oynayacak belli ki, yorumlarınızı bekliyorum.

@Bully @MEnes @Ahmad @Forumdash @dosimosi @vadikızı @turkuazz @serhatt @sürgünüm @Billy Kane
çok iyi bir sahne olmuş hakikaten kuzey rolündeki oyunculuk olmuş:)

Teşekkürler ablam ama @Çiğdem- ablacım kardeşine vurmaz. :love1:
Çok beklersin senn hele bir denesin Çiğdem hanım:F @mrt-06 atacan a dokunturtmam be aa :D
@Çiğdem- oklavanı bırak merdana geçir şunun kafasına bayılsın kalsın şöyle:A
HAHHA aa tabikide kardeşime kıyamam ben atacana sinirlensem bile @xemrexxx in kafasına geçiririm oklavayı başka ne işe yarıyor :A :A :A

HAHHA aa tabikide kardeşime kıyamam ben atacana sinirlensem bile @xemrexxx in kafasına geçiririm oklavayı başka ne işe yarıyor :A :A :A
al sana:A
hqdefault.jpg

Beren Saat nasıl bir devse artık ihaneti bile türk halkına sevdirir 27 reyting aldırdı. Ölüm sahnesi 55 almıştır her halde.:F Bunların saf aşkı 3 alıyor buda bir şey.:)))

bir daha böyle hatalar yapma melek teyzem yaşlı başlı insan ölür gider sen hata yaptım diyemeden falan öteki tarafa kalır düzeltmen:A
@vadikızı daha gencecik kız yahu ne yaşlısı. :A

Tuba bu bölüm harikaydı, yarın reytingleri sabırsızlıkla bekliyorum Perşembe'nin gerçek kraliçesi şovunu yapacak. :Z