Son iki bölüme nazaran temposu düşük bir bölüm oluyor. Gerçi son iki bölüm normal bir Türk dizisinde olsa 58246 bölüm uzatırlardı. Umarım senaristin elindeki hikaye bitmemiştir. Çünkü aşk hikayesi izlemek istemiyorum. Ve Sühan artık eskisi gibi güçlü bir karakter olmalı.
Cahide ve Korhan karı koca döktürüyorlar, Çok iyi oyuncular.
Neyse şu mahkeme bölümü kurtaracak umarım.
Ekleme: Son dakikaları iyiydi dizinin. Özellikle artık Cahide'nin oyununun öğrenilecek olması sevindirdi. Mektubu kim yazdı anlayamadım ama bakalım oradan nasıl kurtaracak Tahsin Bey? Olaylar iyiydi ama bunların hepsinin ağır çekimde olması rezalet. 5 dakika daha uzatabilmek için resmen işkence çekiyorum izlerken. Umarım boş sahnelerle uzatmaya çalışmazlar diziyi.
Cahide ve Korhan karı koca döktürüyorlar, Çok iyi oyuncular.
Neyse şu mahkeme bölümü kurtaracak umarım.
Ekleme: Son dakikaları iyiydi dizinin. Özellikle artık Cahide'nin oyununun öğrenilecek olması sevindirdi. Mektubu kim yazdı anlayamadım ama bakalım oradan nasıl kurtaracak Tahsin Bey? Olaylar iyiydi ama bunların hepsinin ağır çekimde olması rezalet. 5 dakika daha uzatabilmek için resmen işkence çekiyorum izlerken. Umarım boş sahnelerle uzatmaya çalışmazlar diziyi.
Son düzenleme: