2025 Aşk Sadece Bir An - Film Yorumları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,427
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

GuwL71ZXgAADlY3

Aşk Sadece Bir An​

Yapım: Poll Films
Yönetmen: Mustafa Kotan
Senaryo: Aslı Zengin

Tür: Drama, romantik, gençlik
Süre: 111 dakika

Oyuncular
Emirhan Çakal
Nilsu Berfin Aktaş
Tuana Naz Tiryaki
Recep Usta
Deniz Sarıkaş
Nazlı Yağcı
Tuba Ünsal
Gürgen Öz
Cihan Şimşek
Yaren Yapıcı
Caner Topçu
Atakan Hoşgören
Burcu Kara
Emre Kınay
Gonca Vuslateri
Diren Polatoğulları
Nazlı Tosunoğlu
Atilla Olgaç
Teoman

IMDb Linki

Konu
Rüzgâr bir bar çalışanıdır. Arkadaşı Ferit bir gün kendi taksisine çıkması için Rüzgâr’dan yardım ister. Rüzgâr taksideyken Hayal’le tanışır ve aşık olurlar. Hayal’in ailesi bu durumu öğrenir ama bu ilişkiye izin vermez. Rüzgâr’ın bir katil olduğunu öğrenmişlerdir ancak olayın aslı Rüzgâr’ın babası annesini öldürmüştür ve olayı Rüzgâr’ın üzerine yıkmışlardır. Hayal’in babası Rüzgâr’a kızıyla olamayacağını söyler, onu aşağılar ve tehdit eder. Buna rağmen Rüzgâr Hayal’den ayrılmaz. İlişkileri devam ederken bir motosiklet yarışına katılır. Hayal’in babasının kurduğu cümleler aklına geldiğinde kaza yapar ve yoğun bakıma kaldırılır. Ailesi bu sırada Hayal’i başka bir şehre götürür. Rüzgâr bir süre sonra toparlanır ve Hayal’le tekrar karşılaşır. Ancak bu aşk uzun sürmeyecektir.

• Harika
Reactions: fredbalotellifanny
@Emre Ozansoy filmi dün izledim ve beğendim :bhr:

kadro şampiyonlar ligi gibiydi.caner topçu ve atakan hoşgören dönence dizisinden sonra tekrardan buluşmuşlar .yaren yapıcıyı en sevdiğim rolü olmuş bu film.emre kınay ve teoman gibi ustalarda filme renk katmış.

hayal ölmesi benim için sürpriz oldu ama güzel ve dokunaklı olmuş.rüzgarın omzunda ölmesi hayalin çok ağlanacak sahneydi

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy