Total iyi olur bu haftaBu bölüm total 5'e çıkmalı ab abc1 6-7 almalı fragman ateş ediyor Abi çok iyi @turkuazz
Total iyi olur bu haftaBu bölüm total 5'e çıkmalı ab abc1 6-7 almalı fragman ateş ediyor Abi çok iyi @turkuazz
tubişin adını atmışlar diziden resmen @mrt-06 ile @denizz19 un sevgisi kızı kuruttu @Çiğdem- @destere @Forumdash @cookies @vadikızı @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat
biz yine çalışıyoruz kudur @mrt-06 kız bu arada Tuba de @Çiğdem- ve @vadikızı gibi genç parlak seviyormuş @cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Dosi @gizem ak @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 55886
Hep böyle gıybet yapıyorsun çok gunah işliyorsun. Bak zekat ver reklamları çıkmışbiz yine çalışıyoruz kudur @mrt-06 kız bu arada Tuba de @Çiğdem- ve @vadikızı gibi genç parlak seviyormuş @cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Dosi @gizem ak @denizz19
kadın dizileri tutmayınca biraz sıyırdı sanırım ne silahı ayoll @sokak sanatibiz yine çalışıyoruz kudur @mrt-06 kız bu arada Tuba de @Çiğdem- ve @vadikızı gibi genç parlak seviyormuş @cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Dosi @gizem ak @denizz19
Kanal D damga vurmuş yine@Forumdash resmen dibi boylamışsınız bu diziyle ayol bildiğin skandal bari 5 dizi içinde 4. olaydı kenan kaçmakta haklıymış sizin şirlketten kıvanç gibi onun da kariyerini bitirecektiniz @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @Yiğitt @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx
@mrt-06 @ozgur2113 1. tabisi de elif
Ekli dosyayı görüntüle 56825
Ben de kimler online'ye bakarken Emre yine ne pırtlatacak diyordum.@Forumdash resmen dibi boylamışsınız bu diziyle ayol bildiğin skandal bari 5 dizi içinde 4. olaydı kenan kaçmakta haklıymış sizin şirlketten kıvanç gibi onun da kariyerini bitirecektiniz @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @Yiğitt @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx
@mrt-06 @ozgur2113 1. tabisi de elif
Ekli dosyayı görüntüle 56825
pırtlatmadan duramamBen de kimler online'ye bakarken Emre yine ne pırtlatacak diyordum.
El kamerasıyla çekiyorlar diziyi, ne yaptın. .ssElif'i de transfer etmeyi düşünüyordum bir ara. @mrt-06
El kamerasıyla çekiyorlar diziyi, ne yaptın. .ss
Peki neden transfer etmeyi düşündün?Elif'in dublajı rezaletti.
Peki neden transfer etmeyi düşündün?
Nankör günlük diziler de var Deniz Yıldızı, Beni Affet gibi.Sunucular nankör çıkıyor en iyisi günlük dizi.