Star Cesur ve Güzel - Dizi Yorumları

@Doğu da bu aralar benle ugrasmaya basladi gibi. şimdilik sizin grupta elimde tek sen kaldin :D
bakalim biz nezaman silahlari cekecegiz :A
Yok bee @Doğu ya ben kefilim. O sıvacı senle uğraşıyorsa iyi geliyordur ona. :A İnsan iyi anlaştığı insanlarla uğraşmayı daha çok sever bende de böyle yani. :A Biz silahları çeker miyiiiz bilemiyciiim zaman gösterecek bunu. :A :A

Yok bee @Doğu ya ben kefilim. O sıvacı senle uğraşıyorsa iyi geliyordur ona. :A İnsan iyi anlaştığı insanlarla uğraşmayı daha çok sever bende de böyle yani. :A Biz silahları çeker miyiiiz bilemiyciiim zaman gösterecek bunu. :A :A
kendisini severim. sorun degil benle ugrasanla bende uğrasirim :A
senle kolay kolay ters düşeceğimizi sanmiyorum ama yinede belli olmaz.
şimdilik bazi konularda ayri fikirlere sahip olsakta bu arkadasligimiza engel değil :D

kendisini severim. sorun degil benle ugrasanla bende uğrasirim :A
senle kolay kolay ters düşeceğimizi sanmiyorum ama yinede belli olmaz.
şimdilik bazi konularda ayri fikirlere sahip olsakta bu arkadasligimiza engel değil :D
E yani herkes her konuda aynı fikirde olacak diye bir şey yok ki bu imkansız bir şey zaten. :A Eğer arkadaşlığa engel olacak konular değilse sorun yok. :D Benim açımdan çok ağır konularda bile farklı fikirlerde olan çok arkadaşım var bu yüzden hiç sorun yok yani. :A

@Doğu da bu aralar benle ugrasmaya basladi gibi. şimdilik sizin grupta elimde tek sen kaldin :D
bakalim biz nezaman silahlari cekecegiz :A
Estağfirullah ne haddime :A Ben kolay kolay kimseyle uğraşmam uğraşsam da karşımdaki uğraştığımı anlamaz ben zaten uğraşıp geçmiş olurum :A

Dizinin eksik kalan bölümlerini izledim sonunda. Ve 8.bölümün fragmanlarını izledikten sorna offf bee dedim. Ama anlamadığım Cesur'un kimliği niye bu kadar çabuk ortaya çıktı ki? Erken final mi verecek dizi yoksa hikaye 1 sezonluk falan mı? Ama 8. bölüm müthiş olacak her halinden belli. Kıvanç yine çok yukarılara çıkacak oyunculukta belli. Neyse artık Perşembe de geldi bir şey kalmadı. Belki ilk defa Tv'de izlerim yeni bölümü. Merak ediyorum baya bu sefer. :)

Bölüm çok aksiyonlu şu ana kadarki bölümler İçindeki en aksiyonlu bölüm oldu sır ortaya çıktı:)

Dizinin şu ana kadar ki en iyi bölümü yayınlanıyor şuan. Cesur'un gerçek kimliği ortaya çıktı. Ancak bende herkes gibi bu kadar çabuk gerçeklerin ortaya çıkmasını beklemiyordum.

Bakalım dizi nasıl bir hâl alacak.

Ve merak ettiğim diziye yeni yıldan itibaren başladım. :) Şimdilik 90 dakikasını izleyebildim kalan 45 dakikayı yarın sabah izleyeceğim.. Öncelikle dizi için harika bir ortam oluşturulmuş. Hikaye kasabada geçiyor, çiftlikler, atlar vs büyüleyici bir ortam, Ece Yörenç'in eşsiz muazzam kalemi ve oldukça kaliteli çekimlerle süslenen muhteşem bir yapım olmuş.

Ah bu eltiler yok mu, tam yılanlar. Sühan'ın yengesi yani Cahide, Sühan'a tuzak kurarak atına zarar vermiş. Kızın hayatını bitirmek isterken aslında ona yeni bir hayat sundu ve Cesur ile karşılaştırdı. :D Cesur Sühan'a kurulan tezgahı anladı bu işin altını arayacaktır.

Kalan kısmı izlediğim zaman yorumlayacağım.

Son 45 dakikada izlendi ve 1. bölüm bitti. Cahide bomba bir olayın altına girdi. :D Bu hikayeden çok entrika, aksiyon çıkar. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney'den sonra bu dizideki karakterine hasta oldum. Partide Korludağ'a ayarı verdi, yetmedi damatında karizmasını çizdi reyis. :D Final sağlam bitti. Cesur ile Tahsin bey Cesur'un evinde restleşirken Bülent çiftiliği yaktı. Babalı kızlı Cesur'a iki can borçlular. :D

Dışarı çıkacaktım ama 1 saat erteledim dayanamadım 2. bölümün ilk bir saatlik kısmını izledim. :D Tahsin beyin manitasının olayı dikkat çeken sahnelerden biriydi şu ilk bir saatlik dilimde. Eski eşi diye tahmin ediyorum ama bakalım.. Cesur'un avukatıda Sühan'ın kıskandığı kadar var duru bir güzelliğe sahip. :D Cahide'nin anlaştığı Hülya barda Bülent ile karşılaştı geceyi beraber geçirdiler Cahide öğrendi anlaşmayı bozacaktı ama Hülya bir şekilde olayı kıvırdı şimdilik oyun sürecek gibi zaten erken bitmesini beklemiyorum.

Dışarı çıkacaktım ama 1 saat erteledim dayanamadım 2. bölümün ilk bir saatlik kısmını izledim. :D Tahsin beyin manitasının olayı dikkat çeken sahnelerden biriydi şu ilk bir saatlik dilimde. Eski eşi diye tahmin ediyorum ama bakalım.. Cesur'un avukatıda Sühan'ın kıskandığı kadar var duru bir güzelliğe sahip. :D Cahide'nin anlaştığı Hülya barda Bülent ile karşılaştı geceyi beraber geçirdiler Cahide öğrendi anlaşmayı bozacaktı ama Hülya bir şekilde olayı kıvırdı şimdilik oyun sürecek gibi zaten erken bitmesini beklemiyorum.
bu anlatimlarina @dosimosi cok sevinecek. bu diziyi bastan sona izlemeyi cok istiyor ama hep yarim yamalak bakiyor.
harika anlatmissin :)

Son bir saati de izledim ve 2. bölümde bitti. Cesur Sühan'a oyun oynadı, avcıyken finalde av oldu. Cesur avukat kadınla evli miymiş üstelik çocukta vardı. Acaba ben mi bir şey kaçırdım buda bir oyun muydu. Bir ara telefonuma mesaj gelmişti onu cevaplarken kaçırmış olabilirim bu detayı. :D

Cahide sürekli telefonla uğraşınca böyle bir olayın olacağı belliydi. Korhan aldatıldığını düşündü o sıra Cahide telefonu geri almaya çalışırken banyoda düştü ve başını vurdu. Bakalım bu hamilelik olayını burada bitirecek mi, çocuk düştü falan diyip bitirebilir. :D

Son bir saati de izledim ve 2. bölümde bitti. Cesur Sühan'a oyun oynadı, avcıyken finalde av oldu. Cesur avukat kadınla evli miymiş üstelik çocukta vardı. Acaba ben mi bir şey kaçırdım buda bir oyun muydu. Bir ara telefonuma mesaj gelmişti onu cevaplarken kaçırmış olabilirim bu detayı. :D

Cahide sürekli telefonla uğraşınca böyle bir olayın olacağı belliydi. Korhan aldatıldığını düşündü o sıra Cahide telefonu geri almaya çalışırken banyoda düştü ve başını vurdu. Bakalım bu hamilelik olayını burada bitirecek mi, çocuk düştü falan diyip bitirebilir. :D
Yok şu an hiçbir detayı atlamamışsın, bir sonraki bölümde bunun yanıtını öğreniyorsun zaten. Ben yazsam bütün tadı kaçar. :)

@sürgünüm abimin dediği gibi izlediğinde anlayacaksın bölümü:D bende az daha
yazıyordm herşeyi yahu:F

Diziyi severek izliyorum. Çok uzun zaman sonra bana Türk dizisi izletmeyi başardı. Neyse benim önce bir sorum olacak izleyenlere. Çünkü ilk bölümlerine yarım yamalak izlemiştim.
Adalet'in hikayesi ne? Tahsin onu kimlerin elinden kurtarıyordu?

Diziyi seviyorum ama bazı saçmalıklar var senaryoda.
En basitinden Bülent-Cahide- Hülya'nın yaptığı planda; Sühan'ın telefonunda şifre nasıl olmaz? Hadi yok diyelim. Sühan evden çıktıktan sonra hırsız kadına çarpıyor ve telefonunu çaldırıyor. Nasıl oldu da Sühan'ın cebinde olacağını düşündüler? Bu kadar ince bir ipliğe bağlı plan mı yapılır?
Ve bir de Cesur'un annesini Korludağ'lara getirmesi var? Neden yani? Bir gün Tahsin'le karşılaşacağı ya da ağzından bir şeyler kaçıracağı belliydi kadının. Cesur gibi bir adam asla bu salaklığı yapmaz.

Tuba Büyüküstün'ün uzun saçlı haline ayılıp bayılmazdım ama yine güzel derdim. Oysa şimdi muhteşem olmuş. Kısa saçın yakıştığı ender kadınlardan. Buraya onun için kalp koyuyorum. :kissingheart:

Diziyi severek izliyorum. Çok uzun zaman sonra bana Türk dizisi izletmeyi başardı. Neyse benim önce bir sorum olacak izleyenlere. Çünkü ilk bölümlerine yarım yamalak izlemiştim.
Adalet'in hikayesi ne? Tahsin onu kimlerin elinden kurtarıyordu?

Diziyi seviyorum ama bazı saçmalıklar var senaryoda.
En basitinden Bülent-Cahide- Hülya'nın yaptığı planda; Sühan'ın telefonunda şifre nasıl olmaz? Hadi yok diyelim. Sühan evden çıktıktan sonra hırsız kadına çarpıyor ve telefonunu çaldırıyor. Nasıl oldu da Sühan'ın cebinde olacağını düşündüler? Bu kadar ince bir ipliğe bağlı plan mı yapılır?
Ve bir de Cesur'un annesini Korludağ'lara getirmesi var? Neden yani? Bir gün Tahsin'le karşılaşacağı ya da ağzından bir şeyler kaçıracağı belliydi kadının. Cesur gibi bir adam asla bu salaklığı yapmaz.

Tuba Büyüküstün'ün uzun saçlı haline ayılıp bayılmazdım ama yine güzel derdim. Oysa şimdi muhteşem olmuş. Kısa saçın yakıştığı ender kadınlardan. Buraya onun için kalp koyuyorum. :kissingheart:

Adalet yurtta kalan bir kızdı yurt müdürü ona kötü davranıyodu işte işin içinde abiside vardı tabii Tahsin kızı kurtararak yurt müdürünü ona öldürttü sonrada cesurun babasını öldürdü Adalet diğer sühan telefonu konusunda katılıyorum sana

Adalet yurtta kalan bir kızdı yurt müdürü ona kötü davranıyodu işte işin içinde abiside vardı tabii Tahsin kızı kurtararak yurt müdürünü ona öldürttü sonrada cesurun babasını öldürdü Adalet diğer sühan telefonu konusunda katılıyorum sana

Cesur'un babasını bizzat Adalet mi öldürdü? :O Tahsin nasıl buluyor Adalet'i peki yurtta kalan sıradan bir kızsa? O yurtla bağlantısı ne Tahsin'in?

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs