TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

Ve ödül ünlülerin :oley:

İLK 6 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) Faji (Only Girl) 39
2) MayısKralı (Diamonds) 37
3) batuhankaralar (Where You Have Been) 34
4) Bully (Don't Stop The Music) 32
5) Çiğdem- (Love The Way You Lie) 30
5) denizz19 (Man Down) 30
5) Harunnn60 (Rude Boy) 30
???
???
???
???

@FaJi @MayısKralı @batuhankaralar @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @sokak sanati @Ahmad
Enteresan sonuçlar :A

Ben MS'de parantez içinde (eleneceksin bu hafta) (oh olsun sen de elen) şeklinde çok oy aldım, o oylar da sayıldı. Burda benim yapacağım bir şey yok kişinin kendi insiyatifi. Ben kimsenin oylamasına karışmıyorum. Ayrıca ciddi yazdığını sanmıyorum.

Senden adil davranmanı beklerdim ama sende bana yaptılar bende acımam mantığıyla gidiyorsun sanada bir şey diyemiyorum..

Kişisel kullandığın açıkça belli özgürmüşsün kullanmışsın işte @mrt-06 böyle bir oy kabul edilmemeli.

Sana gelirsek kalbimi çok fazlasıyla kırdın, seninle kişisel sorunum olmamasına rağmen böyle davrandın o şarkıyı ben seçmiştim ilk saçma sapan kurallarla sende olması hata olurdu.
Benim de seninle kişisel sorunum yok zaten bu hafta hal Ve hareketlerin fazlasıyla sinirimi bozduğu İçin ben de bu şekilde davranıyorum sana. :)

@Çiğdem-'in oyları;
8 Bully - Don't Stop The Music (Rihanna doğum günü konusuna kendisini türkiyede bize tanıtan şarkı yorumu yapmıştım bu şarkının yeri ayrıdır bende :love1:
7 Harunnn60 (Rude Boy) ( Türkiyede tanınmıs bir diğer parçası :Z
6 sokak sanati (We Found Love)
5 MayısKralı (Diamonds)
4 batuhankaralar (Where You Have Been)
3 denizz19 (Man Down)
2 Ahmad (This Is What You Came For)
1 Faji (Only Girl)

Benim de seninle kişisel sorunum yok zaten bu hafta hal Ve hareketlerin fazlasıyla sinirimi bozduğu İçin ben de bu şekilde davranıyorum sana. :)

Benim hal ve hareketlerime laf söylemen için seninde normal davranman gerekirdi. Sende fazlasıyla çocuklaştın bu hafta bundan kaçamazsın. :)

Emre'nin şaka ile karışık yorumu ile burada ciddi oy verirken yapılan yorumlar bir tutuluyor valla ilginç bir zihin bir savunma mekanizması bir problem karıştırma anlayışı var.😱

giphy.gif