batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,303
- Puanı
- 1,061
Evet izliyorum söylemesi ayıp biz (Ünlüler) müthiş oynuyoruzBatuhan onu da izliyor izlemediği şey yok zaten
Survivor candır laf yok![]()
![]()
Evet izliyorum söylemesi ayıp biz (Ünlüler) müthiş oynuyoruzBatuhan onu da izliyor izlemediği şey yok zaten
Survivor candır laf yok![]()
![]()
Ooo Kırgın @denizz19 kardeşim benim sağolasınDevem ediyoruz.... @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @Yakamoz-Asi
@denizz19'un oyları;
Harunnn60 - Rude Boy 8
Bully - Don't Stop The Music 7
batuhankaralar - Where You Have Been 6
FaJi - Only Girl 5
Ahmad - This is What You Came For 4
Çiğdem - Love The Way You Lie 3
MayısKralı - Diamonds 2 (Benim şarkımı benden çaldığın için)
sokak sanati - We Found Love 1 (Artık yerin yok yarışmada)
Sağ ol canım
Alacaz bu oyunuEvet izliyorum söylemesi ayıp biz (Ünlüler) müthiş oynuyoruz![]()
Devem ediyoruz.... @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @Yakamoz-Asi
@denizz19'un oyları;
Harunnn60 - Rude Boy 8
Bully - Don't Stop The Music 7
batuhankaralar - Where You Have Been 6
FaJi - Only Girl 5
Ahmad - This is What You Came For 4
Çiğdem - Love The Way You Lie 3
MayısKralı - Diamonds 2 (Benim şarkımı benden çaldığın için)
sokak sanati - We Found Love 1 (Artık yerin yok yarışmada)
Hangisinin ?Jüri başkanından ŞOK edecek oylama BİRAZDAN...!
Öyle bir algı var ki sanki biz Rihanna'yı sevmiyoruz.Ayy abisi o şuan ego patlatıyor kendisi patlamazsa![]()
Sana Ne özgürüm ben istediğim gibi oylarımBende sana "elenmek istiyorum." dediğin için 1 verecektim, ama kişisel oy kullanmak istemediğim için vermedim sende bunu tercih ettin. Senin şarkın diye bir şey yok Rihanna'ya burda küfürler edip onun şarkısını sahiplemende ironide son nokta. @denizz19
daha perşembe olmucakmısss rüya görmeyin ayoll atlattıkAlacaz bu oyunu
@Çiğdem- Survivor'ı burada yorumlayacağım bugün takip et yorumlarını önümüzdeki hafta için hazırlık olur hem![]()