Cansın
Valla ben sevmiyorum ama başka işler için uygun olabilirÖyle bir algı var ki sanki biz Rihanna'yı sevmiyoruz. ayrıca ben Atacan ile tektim Karadeniz diyen baştan.
Senin İlhan Mansız harika, bir izlesen bırakamazsın aslındadaha perşembe olmucakmısss rüya görmeyin ayoll atlattık .A
Çok tşşk cnm@sokak sanati'nın oyları;
batuhankaralar (Where You Have Been) (8)
Faji (Only Girl) (3)
Ahmad (This Is What You Came For) (1)
Bully (Don't Stop The Music) (2)
Çiğdem- (Love The Way You Lie) (6)
denizz19 (Man Down) (4)
MayısKralı (Diamonds) (7)
Harunnn60 (Rude Boy) (5)
😱 😱 😱 bilemeyeceğim.Valla ben sevmiyorum ama başka işler için uygun olabilir
Ben kişisel kullanmadım ki eğer kişisel kullansam Harun'a da düşük verirdim@mrt-06 ciddi soruyorum böyle kişisel kullanıldığı açık olan bir oyu başkası kabul etse tepkin ne olurdu? Ya da ben kullansaydım da kabul eder miydin?
Ben MS'de parantez içinde (eleneceksin bu hafta) (oh olsun sen de elen) şeklinde çok oy aldım, o oylar da sayıldı. Burda benim yapacağım bir şey yok kişinin kendi insiyatifi. Ben kimsenin oylamasına karışmıyorum. Ayrıca ciddi yazdığını sanmıyorum.@mrt-06 ciddi soruyorum böyle kişisel kullanıldığı açık olan bir oyu başkası kabul etse tepkin ne olurdu? Ya da ben kullansaydım da kabul eder miydin?
ben gülmeyi seviyorum bebeğim
Aynen fark-ı ben
Açıklamaya gerek yok bence kimseyi enterese etmez istediğim oyu veririm. Yarışma içindeki tutumları da etkili oldu o oylarda şarkı dışında.Ben MS'de parantez içinde (eleneceksin bu hafta) (oh olsun sen de elen) şeklinde çok oy aldım, o oylar da sayıldı. Burda benim yapacağım bir şey yok kişinin kendi insiyatifi. Ben kimsenin oylamasına karışmıyorum. Ayrıca ciddi yazdığını sanmıyorum.
Ben kişisel kullanmadım ki eğer kişisel kullansam Harun'a da düşük verirdim
iyi başladık yaaa inş yine puan alırızİLK 6 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) Faji (Only Girl) 39
2) MayısKralı (Diamonds) 37
3) batuhankaralar (Where You Have Been) 34
4) Bully (Don't Stop The Music) 32
5) Çiğdem- (Love The Way You Lie) 30
5) denizz19 (Man Down) 30
5) Harunnn60 (Rude Boy) 30
???
???
???
???
@FaJi @MayısKralı @batuhankaralar @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @sokak sanati @Ahmad