TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

@mrt-06 ciddi soruyorum böyle kişisel kullanıldığı açık olan bir oyu başkası kabul etse tepkin ne olurdu? Ya da ben kullansaydım da kabul eder miydin?

@mrt-06 ciddi soruyorum böyle kişisel kullanıldığı açık olan bir oyu başkası kabul etse tepkin ne olurdu? Ya da ben kullansaydım da kabul eder miydin?
Ben MS'de parantez içinde (eleneceksin bu hafta) (oh olsun sen de elen) şeklinde çok oy aldım, o oylar da sayıldı. Burda benim yapacağım bir şey yok kişinin kendi insiyatifi. Ben kimsenin oylamasına karışmıyorum. Ayrıca ciddi yazdığını sanmıyorum.

Herkes özgür ama insan iki yüzlü olup ben şarkıya oy veriyorum deyip kişiye oy veremez.:)) ne Yaman çelişkisin yaa..

O değilde gerçekten playiste gör eoy vermişim. Nasil adil bir anıma denkgeldiyse artık.:F

@Ahmad sen kusura bakma ama zamanında dedim bu şarkı en sevdiğim ilk 10 Rihanna şarkısı arasına girmez dedim.:(

Ben MS'de parantez içinde (eleneceksin bu hafta) (oh olsun sen de elen) şeklinde çok oy aldım, o oylar da sayıldı. Burda benim yapacağım bir şey yok kişinin kendi insiyatifi. Ben kimsenin oylamasına karışmıyorum. Ayrıca ciddi yazdığını sanmıyorum.
Açıklamaya gerek yok bence kimseyi enterese etmez istediğim oyu veririm. Yarışma içindeki tutumları da etkili oldu o oylarda şarkı dışında. :)

İLK 6 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) Faji (Only Girl) 39
2) MayısKralı (Diamonds) 37
3) batuhankaralar (Where You Have Been) 34
4) Bully (Don't Stop The Music) 32
5) Çiğdem- (Love The Way You Lie) 30
5) denizz19 (Man Down) 30
5) Harunnn60 (Rude Boy) 30
???
???
???
???

@FaJi @MayısKralı @batuhankaralar @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @sokak sanati @Ahmad

Ben kişisel kullanmadım ki eğer kişisel kullansam Harun'a da düşük verirdim :)

Kişisel kullandığın açıkça belli özgürmüşsün kullanmışsın işte @mrt-06 böyle bir oy kabul edilmemeli.

Sana gelirsek kalbimi çok fazlasıyla kırdın, seninle kişisel sorunum olmamasına rağmen böyle davrandın o şarkıyı ben seçmiştim ilk saçma sapan kurallarla sende olması hata olurdu.

Oylar kişisel verilir o problem değil ama hani bunu nasıl savunursun ciddi şekilde orada kafa basmıyor benim. Haklı gibi savunmak ayrı bir yüzsüzlük.😱:kiki:

Oyy bu gece içimde hiç bir şey kalmayacak. Elemimi 2 gündür biriktiriyorum. Patlasın gitsin.:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan