@denizz19 demiştiki sizi bıktırmış şarkılarıyla?? bize bir kere yolladı usandırırım dedi devamini görmedim
Bu hafta Mustafa Sandal ile Gökhan da var ankette. Ama bu haftadan sonra tek sanatçı seçilmez herhalde.Ay yerim seni
Uğraşın çaba vermez hayır bu benim hür iradem istediğime istediğim oyu veririmO zaman kişisel problemimiz yok ama oyunun kabul edilmemesi için @mrt-06 ya direticem gerekirse anket yapsın.
Adamsın @Harunnn60
Hadi bu oya da laf edin İşinize ne geliyorsa o@turkuazz'ın oyları;
sokak sanati (We Found Love)-9
MayısKralı (Diamonds)-8
batuhankaralar (Where You Have Been)-7
Faji (Only Girl)-6
denizz19 (Man Down)-5
Harunnn60 (Rude Boy)-4
Çiğdem- (Love The Way You Lie)-2
Bully (Don't Stop The Music)-3
Ahmad (This Is What You Came For)-1
Benim de en sevdiğim şarkısıdır
Dediğin gibi Türkiye'de çok popüler olmuştu bu yüzden sevdim sanırım ben de
Safiye de Fatma'ya saldırıyor ama gücü Hasibeye yetmiyor ilginçaynen. safiyeyi yaktilar
musti haftası olursa güzel olur @Bully gökhandan yeterince tatmin oldum demişti mustime destek atar artık .ABu hafta Mustafa Sandal ile Gökhan da var ankette. Ama bu haftadan sonra tek sanatçı seçilmez herhalde.
Uğraşın çaba vermez hayır bu benim hür iradem istediğime istediğim oyu veririm
EVET reyiz@MayısKralı bende zamanında aynı durumları yaşadım hatta elendim ama bir şey yapan olmadı, kişinin kendi oyları herkes kendinden sorumlu.
Bu saatten sonra da anket devri kapandı ben insanların fikrini aldıkça kuralları esnettikçe saçma sapan oluyorum acemi oluyorum bundan sonra tek adam yönetimindeyiz.
Kalite bizden sorulur Rihanna'nın elle tutulur tek hareketli şarkısı zatenOyum açıklanmış mıydı ilk defa senden beklemeyeceğim derecede iyi ve kaliteli gelmişsin
Bulunabilirsin tabi ama ben de kendi oylarımı iptal ettirmeyecek kadar akıllıyımBende yarışmacıyım istediğime itirazda bulunurum
@mrt-06 açıklama bekliyorum senden? Sana biri öyle cümle kullanıldı diye sende aynı şeye göz mü yumacaksın?
Rihanna'nın elle tutulur şeyleri farklıKalite bizden sorulur Rihanna'nın elle tutulur tek hareketli şarkısı zaten
Kız tatmin olmak falan yanlış anlayacak insanlarmusti haftası olursa güzel olur @Bully gökhandan yeterince tatmin oldum demişti mustime destek atar artık .A