TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

@Harunnn60'ın oyları;
MayısKralı 8
Sokak sanati 7
Çiğdem 6
Ahmad 5
Bully 4
Denizz19 3
Batuhankaralar 2
Faji 1

Rihanna'nın muhteşem VS performansı. Sanırım en iyi VS performansı olması lazım. Nasıl Katy Perry SuperBowlde çılgın attıysa Rihanna'da aynı etkiyi yaratmıştı bu performans ile.:Z

İlk part.. Diamonds...

O zaman rahatsız oluyorsan kaale almazsın :)

Şu oy meselesine kadar rahatsız olduğum bir nokta yoktu ama o oyu neden kullandın anlamadım zaten kimsenin insiyatifli kullandığına inanmıyorum ama sen bana sırf aynı şarkıyı almak istedik diye 2 vermiş olamazsın çünkü aynı durumu geçen hafta Islak Islak şarkısı ile de yaşamıştın cidden ona da 2 verdin mi?

Şu oy meselesine kadar rahatsız olduğum bir nokta yoktu ama o oyu neden kullandın anlamadım zaten kimsenin insiyatifli kullandığına inanmıyorum ama sen bana sırf aynı şarkıyı almak istedik diye 2 vermiş olamazsın çünkü aynı durumu geçen hafta Islak Islak şarkısı ile de yaşamıştın cidden ona da 2 verdin mi?
2 vermedim ama oyunu düşürdüm 5 vermiştim :A

Hhahah geçen hafta telafi oldu fazlasıyla ama şarkılar seçilmeden rihanna konusunda bende paylasmıstım şarkıyı en sevdiğim diye tam puan vermesem olmazdı :A
Benim de en sevdiğim şarkısıdır :D

Dediğin gibi Türkiye'de çok popüler olmuştu bu yüzden sevdim sanırım ben de :A

Bu arada herkese teşekkür ederim. Sonuçta tam puanda Rihanna'ya verdiniz o yüzden kötü yorum yok bu hafta oylara.:F