Trabzonspor 1-2 Hatayspor | Trendyol Süper Lig 27. Hafta

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,886
Puanı
1,060
Süper Lig'in 27.hafta maçında Trabzonspor, Hatayspor'u konuk ediyor.

20.30'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konu altında yapılabilir.

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Lundstram, Batagov, Arif, Mendy, Okay, Visca, Zubkov, Sikan, Banza

Hatayspor: Bekaj, Kerim, Kilama, Calvo, Cemali, Massanga, Abdülkadir, Boutobba, Görkem, Fernandes, Aboubakar

Vitaminsiz torpilli herife güya ceza verecekti bugün bekte as başlıyor. Stadın dışında bir sürü adam var ama tribünler boş. Horon oynamaya mı geldiler diye düşünmeye başladım.

Hatayspor, ilk atağında Görkem’in golüyle 1-0 öne geçti.

Bu moronu takımın başına getirenin aklını seveyim. Herşeyi hak ediyor Trabzonspor.

Yine bir TS maçı yine bir hakem skandalı daha. Gol pozisyonunu olmayan bir penaltı için yedi.

Trabzonspor, Zubkov’un golüyle skoru 1-1’e getirdi.

Rezil bir yarı oldu. Bugün sahadaki futbolcular Zubkov ve diğerleri şeklinde ikiye ayrılıyor. Mendy basit şeyleri bile yapamıyor. Bu adamın neden sevildiğini hâlâ çözemedim. Sezon bitince satılması gereken ilk isim olmalı.

Ligde her ele gelen topa penaltı çalınan kıvama gelmişken herif kolu pergel gibi açıp yatıyor, eline çarpıyor, vücuttan sekerek geliyor diye penaltı iptal ediliyor. VAR şuna hangi sıfatla karışıyor inanamıyorum. Güzelim icadın içine ettiler.

Orta hakem Trabzon’a penaltı vermek istiyor ama VAR hakemi izin vermiyor :D

Banza acilen kadro dışı. Acil. Bundan bir halt olmaz. Kendi yere atmaktan başka bir şey yaptığı yok.

Massanga müthiş gol attı :D

Visca'yı sok gözüne. Maçın en iyisini çıkardın o geberik herife dokunmuyorsun. Heyecanını kaybettiysen yorma bizi hoca.

İSTİFA! İSTİFA! İSTİFA!
İSTİFA! İSTİFA! İSTİFA!

Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben çok fazla kötü takım gördüm ama bu kadar zeka yoksunu ekibi bir arada görmedim. Bir de bunların üstüne federasyon başkanının operasyonu ile uğraşıyoruz.

Normal şartlarda hocanın bu akşam bırakması gerekir. Bu ilişkinin mutlu bir sonu olmayacağı belli oldu. Kendisinin de yaptıklarına bakılırsa isteği bitti. Oyuncular üzerindeki etkisi de gitmiş gibi duruyor. Yapsın büyüklüğünü çekilsin kenara.

Sadece hocanın gitmesi yetmez yönetimin de gitmesi gerekir. Bunlar lanetli bir ekip. Başarılı olmaları imkansız. Baştan aşağı temizlik gerekiyor.