Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

McLaren geçen yıldan daha hızlı deniliyor. Şu anda en iyi durumda olan araç onlarda gözüküyor. Norris geçen yılki gibi çökmezse bu sene duble şampiyonluk gelebilir.

Red Bull bu yıl Newey sonrası ne yapacak merak ediyorum. Biraz duraklama bekliyorum. 2026 öncesi fazla zorlamayabilirler.

Ferrari için klasik geçen yıldan daha iyi cümlesi kuruluyor. Ben buna inanıyorum aslında. Aracın sorunlarını çözdüyseler markalar şampiyonluğu için en büyük adayım. Griddeki en iyi pilot ikilisine sahip olmaları onları bir adım öne taşıyor. Onlardan birini şampiyon yapacak aracı ne kadar sürede toparlayacaklar bu büyük bir soru işareti oluşturuyor.

Mercedes'te sorunlarını çözmüş gibi duruyor. Russell nasıl bir liderlik gösterecek çok merak ediyorum. Benim kendisinden umudum yüksek umarım bu baskının altında ezilmez.

Aston Martin geçen yıl hayal kırıklığı yaşattı. Bu yıl Newey ne kadar erken etki gösterirse o kadar yarışmaya dahil olurlar. En azından bir kaç podyum görmeleri gerekiyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Seneye 11. takım geliyor yıllar sonra. :Z

Bu sezon çok fazla genç pilotun olduğu bir sezon olacak. Yine Hamilton karşısında kim olursa onu destekleyeceğim. Kırmızıya boyanması bir şey değiştirmiyor. Tabii Hamilton gitti diye Mercedes'ten nefret etmekten de vazgeçecek değilim. Russell tek başına yeterli sebep. :A

Keşke bu kadar genç pilot arasına Mick de sızabilseydi. Gittiğinden beri eski tadı kalmadı F1'in benim için. :(

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Seneye 11. takım geliyor yıllar sonra. :Z

Bu sezon çok fazla genç pilotun olduğu bir sezon olacak. Yine Hamilton karşısında kim olursa onu destekleyeceğim. Kırmızıya boyanması bir şey değiştirmiyor. Tabii Hamilton gitti diye Mercedes'ten nefret etmekten de vazgeçecek değilim. Russell tek başına yeterli sebep. :A

Keşke bu kadar genç pilot arasına Mick de sızabilseydi. Gittiğinden beri eski tadı kalmadı F1'in benim için. :(
Sayın admin için Leclerc in , Hamilton out :A
Hamilton’u neden desteklemiyorsun ?

Sevmediğim için. Schumacher'in pek çok rekorunu kırdığı ya da kırmak üzere olduğu için. :A Bunu da tarihin en iyi araçlarından biriyle gelen tarihi dominasyonla yaptığı için...
Ama Tifosilerin pitstop konuşmaları efsane olacağa benziyor. :A Kan gövdeyi götürecek.