Hamilton’u neden şutlasınlar ki ?Yok bence Hamilton'ı şutlayıp Verstappen'i alacaklar.
Hamilton’u neden şutlasınlar ki ?Yok bence Hamilton'ı şutlayıp Verstappen'i alacaklar.
Kendi evinde Russell'ı geçemeyen adamın Leclerc'i geçebileceğini sanmıyorum.Hamilton’u neden şutlasınlar ki ?
Redbull’daki bu çöküş neden oldu? Ferrari bu yıl üçüncü takım olur mu?Mick gittiğinden beri eski tadı alamıyorum F1'den ama sezonu az çok takip etmeye çalışıyorum.
Red Bull'un bu yıl düştüğü durum çok enteresan. Çok iyi başlamışken bir anda alt üst oldular. Mercedes'in çöküşüyle yarışır cinsten bir çöküş.
McLaren'ın başarısı güzel. İki genç, sempatik ve başarılı pilot. Son yarışta taktiksel anlamda amatörce davranmışlar, üst sıralara alışkın değiller. Çözerler bu işleri de yavaş yavaş.
Ferrari 4 olur bu gidişle. Mercedes iyi geliyor. Red Bull çökse de Verso tek başına yeter bu sezon için.Ekli dosyayı görüntüle 127953
@bazinga
Redbull’daki bu çöküş neden oldu? Ferrari bu yıl üçüncü takım olur mu?
Ferrari’yi de gelen giden tokatlıyor.Ferrari 4 olur bu gidişle. Mercedes iyi geliyor. Red Bull çökse de Verso tek başına yeter bu sezon için.
Çöküş neden oldu bilmiyorum. Sezon başından beri konuşulan iç karışıklıklar herhalde...
Sezonu ben ne güzel bitirmiştim son 3-4 yarıştır baya heyecan yaşattılar.