Niye sen??
Şaka yaptım yok öyle bi şey
Dipsiz bir havuza bıraktınız böyle yapınca. @sokak sanati @kerem
Yeni bi kural getirireceğiz zaten. Üzerinde çalışıyorum
Niye sen??
Dipsiz bir havuza bıraktınız böyle yapınca. @sokak sanati @kerem
Yarışmanın formatına aykırı bu durum iki haftadır yanlış kararlar veriyorsunuz----Genel Duyuru----
Bir kaç arkadaş 'Anket neden yok? ' diye sordu. (DM çöktü yani o derece çok soruldu. ) Bunu sebebi şöyle:
Final turunda hiç bir kısıtlama yok. 19 hafta boyunca kullanılan şarkıların dışında ki, her hangi bir şarkı ile gelebilir yarışmacılarımız.
Finalde oy vermeyi unutmayın. @mrt-06 ve @Ahmed 'e finalde gönülden başarılar diliyorum.
Yarın saat 20.00'da konu açılır. Şarkınızı seçmenizde size şans diliyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Yarışmanın formatına aykırı bu durum iki haftadır yanlış kararlar veriyorsunuz
Format gereği varKural olarak her hafta konsept seçilmek zorunda diye bu kural yok. Sen işine bak
Finale çıktın daha ne mağduru.Bu yarışmada hep mağdurum yeter artık
Çabuk ver kuralı. Ona gör seçeyim.Şaka yaptım yok öyle bi şey
Yeni bi kural getirireceğiz zaten. Üzerinde çalışıyorum
Çabuk ver kuralı. Ona gör seçeyim.
Yeni icatlar çıkarma başımıza.Seçip seçmemen ile alakalı değil.
Bence o zorunlu olmalı. Yani 2mizde gizli olarak atmalıyız ve herkes direkt şarkıya oy vermeli. Final haftasına kadar şarkının kimin olması etki etmese de final günü kimin şarkısı kimde bilinmesi haksız durum oluştura biliyor.Sana soracak değiliz
İsterseniz şarkıyı konuda paylaşmak zorunda değilsiniz. Gizleyebilirsiniz bunun üzerine düşünüyorum. @mrt-06
@mrt-06 da aynısını düşünür bence.Bence o zorunlu olmalı. Yani 2mizde gizli olarak atmalıyız ve herkes direkt şarkıya oy vermeli. Final haftasına kadar şarkının kimin olması etki etmese de final günü kimin şarkısı kimde bilinmesi haksız durum oluştura biliyor.
Bence o zorunlu olmalı. Yani 2mizde gizli olarak atmalıyız ve herkes direkt şarkıya oy vermeli. Final haftasına kadar şarkının kimin olması etki etmese de final günü kimin şarkısı kimde bilinmesi haksız durum oluştura biliyor.
“Yok Say”dım rahatlıkla.@Shamkhal nicki. Başın belaya girmesin. Bir ara kriz yaşadılar çünkü bu sebeple
Niye gitti forumdan @Ahmed
Pek onluk yer değil burası.Niye gitti forumdan @Ahmed
Ah şu oy toplamaların.