Yara bere çıktım..Finale çıktın daha ne mağduru.
Hayir daha önce secilmeyen sarkilardan olmasi gerekiyor.Şarkımı seçmiştim ama 2.haftada kullanılmış olur mu? @kerem
MS olacak ama bir kaç ayaÖzellikle çok uzun süre yarışınca elenmek illa ki can sıkıyordur. O yüzden gelecek sezon yarışmayı nispeten daha kısaltabilirim, bundan sonra yarışmacı dahil etmeyeceğim zaten, belki elenenlere bir şans verilebilir bu yüzden. Bajalım daha 1 yıl var zaten gelecek sezona.
Onu ima etmisti sanirim. @sokak sanatiTerk mi edecem dedi. 😱 @xBUGRAx
Her iki cümlenden biri Evrim olmuş, bu kadar kudurmayın ya. Oylama günü cevabımızı vereceğiz herkese beklemede kalın.Diğerleri arasında zayıf kalmıştı senin şarkı. Şaşırmadım elenmene, hadi geçmiş olsun Merak etme senin arkandan Evrim de elenecek çok yakında
Terk mi edecem dedi. 😱 @xBUGRAx
benim totem olayı nasıldıı @keremOnu ima etmisti sanirim. @sokak sanati
Onu ima etmisti sanirim. @sokak sanati
WP'den yazdım bakayım ne diyecek.Gitti. Dün bana dedi her şey bu gece belli olacak diye. Mutludur umarım yalın antileri..
Evet gördüm cnm. Aydınlandım.Whatsapp'a bak.
Olacağım.
Özelden bana yollayacaksin. @Ahmed sende, kimseye belli etmek yok.
Evet dogru Ekim gibi MS baslayacak ama MS'in formati bu formata göre daha kolay, her hafta sarki düsünmek zorunda olmuyorsun ama MS'de de ayri bir tat var simdi. Sarkicilara bagli kalindigi icin o da güzel oluyor. MS ile ilgili formatta pek bir degisiklik olmayacak zaten, her sezon nasilsa aynisi. Jüri ve baskanlarda bir degisiklik düsünüyorum detaylari Ekim gibi aciklarim. Simdilik cit cikarmayayim sürpriz olsun ama jüri konusunda kapimiz herkese acik isteyen jüri olur tabii.MS olacak ama bir kaç aya
Bu seneki seçimleri merak ediyorum. Ben katılsaydım aklımda vardı bir isim ama stressi yaşamama adına kadrolu jüride olmaya devam ederim tabiki MS'de jüriliğe alınırsam
Son şarkıları merak ediyorum aklımdaki şarkı ile gelen garanti kazanır diye düşünüyorum şarkılar belirlenip oylama başlatılsın eğer o şarkı ile genilirse belirtmem oyumu belli olmasın diye ama gelinmezse paylaşırım konuda
Umarim en kisa sürede geri gelir.WP'den yazdım bakayım ne diyecek.
Yeni başkanlar olsun evet. Farklılık şart.Evet dogru Ekim gibi MS baslayacak ama MS'in formati bu formata göre daha kolay, her hafta sarki düsünmek zorunda olmuyorsun ama MS'de de ayri bir tat var simdi. Sarkicilara bagli kalindigi icin o da güzel oluyor. MS ile ilgili formatta pek bir degisiklik olmayacak zaten, her sezon nasilsa aynisi. Jüri ve baskanlarda bir degisiklik düsünüyorum detaylari Ekim gibi aciklarim. Simdilik cit cikarmayayim sürpriz olsun ama jüri konusunda kapimiz herkese acik isteyen jüri olur tabii.
Bende merak ediyorum acikcasi, aklinda hangi sarki var bilmiyorum ama secilmemis olmasi lazim dedigim gibi. Bakalim ne sececekler.