1-2 kisi disinda kaldiracagim o sistemi zaten. Oy vermenin pek bir etkisi olmuyor cünkü.Yeni başkanlar olsun evet. Farklılık şart.
Bekliyoruz bakalım detayları
Aklindaki sarkin neydi?
1-2 kisi disinda kaldiracagim o sistemi zaten. Oy vermenin pek bir etkisi olmuyor cünkü.Yeni başkanlar olsun evet. Farklılık şart.
Bekliyoruz bakalım detayları
Dur seçimler olup belirlensin ozaman diyeceğim1-2 kisi disinda kaldiracagim o sistemi zaten. Oy vermenin pek bir etkisi olmuyor cünkü.
Aklindaki sarkin neydi?
Sarkilar hazir gibi ama düsünecegim diyor biri.Dur seçimler olup belirlensin ozaman diyeceğim
Benim en sevdiğim değil. Forumun yüksek puanlar vereceğini düşündüğüm bir şarkı
yarışma reytingi için bir totem bombası bırakıyım dedimpompy’nin bizimle sorununu anlayamadım.
Niye bizi kullandın bu toteminde.yarışma reytingi için bir totem bombası bırakıyım dedim
maç için yendim @dreamyNiye bizi kullandın bu toteminde.
Hayir, geri gelmeyecek bir süre sanirim. Umarim cabucak özler burayi, keske elenmeseydi.Buğradan haber aldın mı
Finalda gel oy ver dedim, sıcak baktı. İkna edicem bacımı.Buğradan haber aldın mı
Finalda gel oy ver dedim, sıcak baktı. İkna edicem bacımı.
Hayir, geri gelmeyecek bir süre sanirim. Umarim cabucak özler burayi, keske elenmeseydi.
Ne oy toplamas ayol.
Özelden oy toplayan olursa yakarim. Hic acimam huyumdur zaten.Ne oy toplamas ayol.
Gel finalda oy ver dedim. Zaten Buğra öyle ben deyince bana oy mu verir ayol. Tanımıyoruz sanki.
Ne oy toplamas ayol.
Gel finalda oy ver dedim. Zaten Buğra öyle ben deyince bana oy mu verir ayol. Tanımıyoruz sanki.
Özelden oy toplayan olursa yakarim. Hic acimama huymdur zaten.