Birazdan genel bir aciklama yapacagim.Konsept nasıl olacak? Yine sabırısızm. @kerem
Birazdan genel bir aciklama yapacagim.Konsept nasıl olacak? Yine sabırısızm. @kerem
granpa granpaLizzo kendimim.
Teşekkürler big sister.
Granma o zaman sorry.granpa granpa
Umrunda degil, gitti herhalde. @dreamy
HERKESE İNAT MUTLU OLACAKTIM BEN...
HAYATIMI DÜZENE KOYACAKTIM..
RAHAT YAŞAYACAKTIM..
ÇÖKTÜĞÜM YERDE KALMAYACAKTIM...
AYAĞA KALKACAKTIM...
YAPAMADIM...
OLMADI..
BEN BAŞARAMADIM..
TUTUNDUĞUM HER YERDE TIRNAKLARIMI BIRAKTIM...
Bastım tekmeyi.Bi ben kaldım sürünen. Artık içine sığınacağım bi pembe paltomda yok..
Bastım tekmeyi.
Demek ki bu kez karşıymış.. 😱@Tolstoyevski ilk kez aynı oylamışız. Normalde oylamalarımız çok zıt oluyordu 😱
Cok üzükdüm gecmis olsun, umarim gitmezsin bir yere. Gerci bende gidecegim ama.HERKESE İNAT MUTLU OLACAKTIM BEN...
HAYATIMI DÜZENE KOYACAKTIM..
RAHAT YAŞAYACAKTIM..
ÇÖKTÜĞÜM YERDE KALMAYACAKTIM...
AYAĞA KALKACAKTIM...
YAPAMADIM...
OLMADI..
BEN BAŞARAMADIM..
TUTUNDUĞUM HER YERDE TIRNAKLARIMI BIRAKTIM...
Aynen 2 bacı güzel bir final olurdu. @xBUGRAxKeşke ikiniz finalist olsaydınız. Diğer ikisi şampiyon oldu. İkiniz olsanız çok sevinirdim.
Daha gecen sezon Sebo'yla sampiyon oldu.Tuvaletten bi sessler geliyor ama @dreamy
Bu yarışmada hep mağdurum yeter artıkSana garezim mi var niye öyle yapayım. Yarışmacının kendisiyle anlaşmasam bile şarkıya göre oy veriyorum ve bu şarkı beni diğerleri kadar etkilemeyince 1 vermek zorunda kaldım. Böyle bir yorum beklemezdim gerçekten şaşırttın.
Tesekkürler, kaos cikmadi pek. Düelloya ragmen hemde.
@sokak sanati aydınlat beni.@mrt-06 @Ahmed tebrik ederim. Final ile ilgili aciklamayi @sokak sanati'na biraktim, sorulariniz varsa özelden sorabilirsiniz.