Ay sus.Benim seçtiğim şarkı ile yarışacaksınız
dediğim çıktı @sokak sanati@xBUGRAx özellikle senin için çok üzüldüm. Keşke finalde olabilseydin ama malesef 2 kişi finalist oluyor. Geçmiş olsun canım. Bu yarışma ile galiba ilk kez final turlarına kaldın. İlerisi açık.
@dreamy geçen sezonlarda şampiyon etiketi taktığın için hevesini aldığını düşünüyordum o yüzden en rahatı sendin ve sevdiğin şarkı ile geldin. 2'dır final turlarındasın. @Bully 'nin varisi olabilirsin bu gidişle. Eline sağlık.
Geçmiş olsun.
@Ahmed ve @mrt-06 ikinize final turlarında başarılar diliyorum. İkiniz ile de yakınlığım çok iyi. O yüzden hakeden kazansın diyorum. Başarılar canlarım.
@Ahmed şarkını değiştirmek ile iyi yapmışsın. Tebrikler canım.
Ay sus.
Açıkla artık nazlanma.
10 tane şarkı seçiyorum. O şarkılardan sececeksiniz. Dur bekle
Yabancılar olsun hepsi.10 tane şarkı seçiyorum. O şarkılardan sececeksiniz. Dur bekle
iyi totem yapmak zorunda kalmayacağım @sokak sanati----Genel Duyuru----
Bir kaç arkadaş 'Anket neden yok? ' diye sordu. (DM çöktü yani o derece çok soruldu. ) Bunu sebebi şöyle:
Final turunda hiç bir kısıtlama yok. 19 hafta boyunca kullanılan şarkıların dışında ki, her hangi bir şarkı ile gelebilir yarışmacılarımız.
Finalde oy vermeyi unutmayın. @mrt-06 ve @Ahmed 'e finalde gönülden başarılar diliyorum.
Yarın saat 20.00'da konu açılır. Şarkınızı seçmenizde size şans diliyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Bununla gelin.----Genel Duyuru----
Bir kaç arkadaş 'Anket neden yok? ' diye sordu. (DM çöktü yani o derece çok soruldu. ) Bunu sebebi şöyle:
Final turunda hiç bir kısıtlama yok. 19 hafta boyunca kullanılan şarkıların dışında ki, her hangi bir şarkı ile gelebilir yarışmacılarımız.
Finalde oy vermeyi unutmayın. @mrt-06 ve @Ahmed 'e finalde gönülden başarılar diliyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
iyi totem yapmak zorunda kalmayacağım @sokak sanati
iyi totem yapmak zorunda kalmayacağım @sokak sanati
Yataklar çoktan ayrıldı.Yatakları ayırmayı planlıyormuş.
Daha yüksek vermek isterdim cnm@serhatt teşekkürler aşko.
DM çöktü Ekranı da yukarı kaydıralım mı @kerem----Genel Duyuru----
Sayende karnım doyuyor kociş+1000TL nefakana ex @serhatt
Kimseyi ac acıkta bırakmam İyi yere kapak attınSayende karnım doyuyor kociş
Paran sağolsun.Kimseyi ac acıkta bırakmam İyi yere kapak attın
Bununla gelin.
DM çöktü Ekranı da yukarı kaydıralım mı @kerem
Niye sen??Semi de etiketlemiş olduk kusura bakma
Hadise ile gelenden yanayım bende
Önemli bi karar açıkladım. Finali ben sunacağım zaten