TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Aşqoo ben yaptım. Tabi ki zor olacak. Klasik rap türkü konseptleri bana yakışmaz.:A

Bu arada @Özgür beklediğin kadar şaşırtıcı buldun mu konsept seçeneklerimi? Geçen hafta baya meraklandırmıştım seni:A

@kerem bu hafta recap yok dimi? Çeyrekte olmuyordu.:F @Ahmed @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 ona göre sahne seçersiniz.:Z
@xBUGRAx yı gönderiyoruz inş. :Z :Z

GÜLBEN SÖYLÜYOR YILDIZ GURURLANIYOR.. 2004 KRAL TV ÖDÜLLERİ.. DAHA İYİ BİR ŞOV OLAMAZ. :A

Ben bu saatten sonra kimsenin tarafını tutmuyorum. 4 isimde çok sevdiğim isimler. Ama bu haftanın konseptini ben belirlediğim için bana hitap etmeyen direkt kapı önüne. Sağlam sahne şovu ve ses ile gelin:A
@kerem bu yarışmayı bize sunduğun ellerin dert görmesin bacım. Herkesi tanıdık bu sayede. Thanks God, dimdik ayaktayız...

Ben de. :A Erkenden ödevleri yapıp sakin kafayla araştırma yapmam lazım. ✍ ✍ ✍ @sokak sanati :A

Haftasonu zaten. Pazar günü yaparsın ödevini :A

Bu arada Grammy ve Kral TV örnekti orada. MTV yada Power FM yada başka bi müzik etkinliği de olur. Ama müzik etkinliğinde gösterilen performans olmalı oylamada. Birde mümkünse canlı olsun.:Z @Ahmed @mrt-06 @dreamy

• Beğendim
Reactions: sokak sanati