@xBUGRAx yı gönderiyoruz inş.
Ben bu saatten sonra kimsenin tarafını tutmuyorum. 4 isimde çok sevdiğim isimler. Ama bu haftanın konseptini ben belirlediğim için bana hitap etmeyen direkt kapı önüne. Sağlam sahne şovu ve ses ile gelin
Aşqoo ben yaptım. Tabi ki zor olacak. Klasik rap türkü konseptleri bana yakışmaz.
Bu arada @Özgür beklediğin kadar şaşırtıcı buldun mu konsept seçeneklerimi? Geçen hafta baya meraklandırmıştım seni
@kerem bu hafta recap yok dimi? Çeyrekte olmuyordu. @Ahmed @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 ona göre sahne seçersiniz.
GÜLBEN SÖYLÜYOR YILDIZ GURURLANIYOR.. 2004 KRAL TV ÖDÜLLERİ.. DAHA İYİ BİR ŞOV OLAMAZ.
@kerem bu yarışmayı bize sunduğun ellerin dert görmesin bacım. Herkesi tanıdık bu sayede. Thanks God, dimdik ayaktayız...Ben bu saatten sonra kimsenin tarafını tutmuyorum. 4 isimde çok sevdiğim isimler. Ama bu haftanın konseptini ben belirlediğim için bana hitap etmeyen direkt kapı önüne. Sağlam sahne şovu ve ses ile gelin
Sen ne seçeceksun aşırı merak ediyorum.GÜLBEN SÖYLÜYOR YILDIZ GURURLANIYOR.. 2004 KRAL TV ÖDÜLLERİ.. DAHA İYİ BİR ŞOV OLAMAZ.
Sen ne seçeceksun aşırı merak ediyorum.
Öyle olsun bakalım....Niye hep bana hep banacasın sen sanki kötü puan veriyorum. @kerem 'e rağmen her hafta tam puanın bi altı sende
Ben de. Erkenden ödevleri yapıp sakin kafayla araştırma yapmam lazım. ✍ ✍ ✍ @sokak sanati
Kötü seçimlerini bekliyoruz cnm.Ben de. Erkenden ödevleri yapıp sakin kafayla araştırma yapmam lazım. ✍ ✍ ✍ @sokak sanati
Öyle olsun bakalım....
Gönlümü al sakin bir köşeye çekilip.
Ben mi? 😱Sen zaten neyle geleceğini söylemiştin. Bi kuş şeyiyle. Sevmem ama hayırlısı
Yok olsaydi zaten sunamazdim.Ne demek lafı bile olamaz.Sağlık herşeyden önemlidir.Çarpmanın etkisiyle Vücudünda herhangi bir problem var mı? (Kırık,çatlak,burkulma gibi)
Yarisma aksasin istemedim. Zaten bu hafta sadece 29 oy kullanildi.Geçmiş olsun.😱 Keşke yarın falan sunsaydın. Bu şokla sunmasaydın
Cok mu sevindin?Forum açık hala
Yaya mıydn araç mı kullanıyordun?Yok olsaydi zaten sunamazdim.
Yarisma aksasin istemedim. Zaten bu hafta sadece 29 oy kullanildi.
Son 4'e kaldin saka maka iyi gidiyorsun.@kerem bu yarışmayı bize sunduğun ellerin dert görmesin bacım. Herkesi tanıdık bu sayede. Thanks God, dimdik ayaktayız...
Aractaydim, arkadasim kullaniyordu.Yaya mıydn araç mı kullanıyordun?
Arkadaşının durumu nasıl?Aractaydim, arkadasim kullaniyordu.
Iyi neyse ki, önemli bir sey olmadi.Arkadaşının durumu nasıl?