Benim seçtiğimde pek anlamadım, mikrofonu ağzına sokmuştu.
Sorry ama türkçe performansların büyük çoğunluğu playbackli. Yabancılarda ise aksine.
Ben severim canım.Keşke Sibel can sevseniz de bunu paylaşabilsem.
Sorry ama türkçe performansların büyük çoğunluğu playbackli. Yabancılarda ise aksine.
Benim seçtiğimde pek anlamadım, mikrofonu ağzına sokmuştu.
Sen karar veriyorsun, senin konseptin sonucta.
Keşke Sibel can sevseniz de bunu paylaşabilsem.
Sen karar veriyorsun, senin konseptin sonucta.
Senin sevdiğini biliyorum da forumun elitist kesimi sevmiyor. Sibel Can'a hayranım ben.Ben severim canım.
Ama çoğu playback.
Kral'da daha hiç canlı söyleyen görmedim kaç videoya baktım valla. @sokak sanati
Neler yapmış 90'larda ama üstünü kapatmayı başarmış. @sokak sanatiSenin sevdiğini biliyorum da forumun elitist kesimi sevmiyor. Sibel Can'a hayranım ben.
Gerek sanatçı imajı gerek anne imajı muhteşem birisi...
Ama çoğu playback.
Bizim sanatçılarımızı illuminati fonlamadığı için böyle şeyler yapmıyorlar.Yabancı ile gelebilirsin.
Üçüde uçuyor şuraya bak
Neler yapmış 90'larda ama üstünü kapatmayı başarmış. @sokak sanati
Pazar Sürprizi'nde vardı geçen hafta "gencin güzelim" diye kahkaha atıyordu.Neler yapmış 90'larda ama üstünü kapatmayı başarmış. @sokak sanati
Finalde konsept yapmayacagim sanirim, sarkicilarin kendini en iyi hissettigi sarkilarla yarismasini düsünüyordum ama bu fikir de düsününce cok güzel geldi. Karasiz kaldim simdi. Ikisinden biri olacak zaten. @sokak sanatiBeni yönlendirmeyi unuttun 😏 orta seçeneğe verdim.
Bu arada finalde yarışmacılar şuana kadar bu yarışmada yarıştıkları şarkılardan biriyle yarışabilirler. Sana özelden gizli atabilirler birbirinin seçimini oylama öncesi görmeden.
Bir öneri😊