TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Sorry ama türkçe performansların büyük çoğunluğu playbackli. Yabancılarda ise aksine.
Benim seçtiğimde pek anlamadım, mikrofonu ağzına sokmuştu. :A
Playback olmalı olmak zorunda da zaten. :A @mrt-06 @Ahmed @kerem

%100 olmasın dedim zaten. Bir kısmında canlı sesini duymak lazım böyle performanslarda. Tamamen playback olursa saçma olur.:X

@mrt-06 ne seçtin bana göster :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Harika
Reactions: sokak sanati
Ben severim canım. :A
Senin sevdiğini biliyorum da forumun elitist kesimi sevmiyor. Sibel Can'a hayranım ben. :bhr:

Gerek sanatçı imajı gerek anne imajı muhteşem birisi...

Tüm yetki bende olduğunu göre kararım kesindir. Tamamen Playback olan şarkı ile katılırsanız kabul etmem.:X

Şöyle abuk subuk şeyler olmasın. Playback dinleyeceksek normal hafta yapardık.:F @Ahmed @xBUGRAx @mrt-06 @dreamy

Bence canli performans olsun, playbackli dinleyeceksek konseptin bir anlami yok ki. :F @mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx @dreamy
Ama çoğu playback. :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Beni yönlendirmeyi unuttun 😏 orta seçeneğe verdim.
Bu arada finalde yarışmacılar şuana kadar bu yarışmada yarıştıkları şarkılardan biriyle yarışabilirler. Sana özelden gizli atabilirler birbirinin seçimini oylama öncesi görmeden.
Bir öneri😊
Finalde konsept yapmayacagim sanirim, sarkicilarin kendini en iyi hissettigi sarkilarla yarismasini düsünüyordum ama bu fikir de düsününce cok güzel geldi. Karasiz kaldim simdi. Ikisinden biri olacak zaten. :A @sokak sanati