Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik | Şubat 2025

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,241
Puanı
1,060
Şubat ayının yeni Süper Favori Üyeleri belli oldu.

Bu ay, son dönemde yazılan mesajlar ve açılan konuları kıstas alarak yükselen üye kriterine odaklandık. Yönetimin ortak kararı ile bu isim uzun zamandır aramızda olan @TenTen eski adı ile Hobbit oldu. Bunun yanı sıra foruma üye olduğundan beri istikrarlı bir şekilde senaryo yazan @Damien Duff bir nevi onur ödülü olarak bir diğer Süper Favori Üye rütbesine erişen üye oldu.

Süper Favori Üyeler yeni rütbenin yanı sıra açtıkları konuların başlıklarını değiştirme yetkisine de sahip olacak.

Kendilerini tebrik ederiz.

@TenTen tebrikler, hak ettin :Z

Bir günde iki ödüle sahip olmak herkese nasip olmaz :A Şans senden yana valla :A

@Damien Duff sana da tebrikler reis, sen de hak ettin bu onur ödülünü yılların efsanesi olarak :A

• Harika
Reactions: TenTen
Aaaaaaaaaa ne diyorsun aaaaa. Büyük şok geçirdim şuan. Tam maç konusuna mesaj yazarken rengim değişti. 🤩🤩🤩🔥🔥🤩
------

@TenTen tebrikler, hak ettin :Z

Bir günde iki ödüle sahip olmak herkese nasip olmaz :A Şans senden yana valla :A

@Damien Duff sana da tebrikler reis, sen de hak ettin bu onur ödülünü yılların efsanesi olarak :A
Harikadan daha öte bir şey yok. Ama şu olaya daha büyük bir şey lazımdı. Şoklardayım. 🔥🔥🔥🚀🎉🚀

Teşekkürler @Dosi
Teşekkürler yönetim kurulu. Size çok minnettarım. :)

• Harika
Reactions: Dosi and Bully
Aaaaaaaaaa ne diyorsun aaaaa. Büyük şok geçirdim şuan. Tam maç konusuna mesaj yazarken rengim değişti. 🤩🤩🤩🔥🔥🤩
------

Harikadan daha öte bir şey yok. Ama şu olaya daha büyük bir şey lazımdı. Şoklardayım. 🔥🔥🔥🚀🎉🚀

Teşekkürler @Dosi
Aynı anda büyük bir şok ve mutluluk yaşadın, hayat sürprizlerle dolu işte her an her şey olabiliyor :A

Artık maç konularının başlıklarını düzenleyebileceksin :Z

• Harika
Aynı anda büyük bir şok ve mutluluk yaşadın, hayat sürprizlerle dolu işte her an her şey olabiliyor :A

Artık maç konularının başlıklarını düzenleyebileceksin :Z
Oleyy oleyy en büyük Dosi oleyy oleyy. 🎉🎉🎉
Hayırlı olsun kardeşlerim @Damien Duff ve @TenTen bu hafta altın günlerini yaşıyorsun sevindim :)
Teşekkür ederim. Hiç beklemiyordum açıkçası bugün böyle bir şey olacağını. 😂😂😍😍
Helal olsun @Damien Duff reyizzx herhalde yönetim odasını patlatırım diye tehdit ettin :A

@TenTen sana da tebriks şişko hobbit seni :A
Teşekkürler oturan Boğa 😅😅😍

Valla helal olsun..
5 yıldır konu açarım, Etkinlik yaparım şu başlık düzeltme hakkına sahip olamadım

İkinizide tebrik ederim, başarılar dilerim

• Harika
------

Teşekkürler @Dosi

Tebrikler :D

• Harika