Yılan Asena pertKonsantrasyon kaybı yaşadık maalesef, nazarlık olsun..
Yılan Asena pertKonsantrasyon kaybı yaşadık maalesef, nazarlık olsun..
Bu oyun çok kötü yerlere gidiyor…Yılan Asena pert
Tosunum bırakmazİyileşirse Almeda yerine Ayşe girer oraya
Tosunundan rahatsızım...Tosunum bırakmaz
Poyraz ı bu kadar sahiplenmen @serhatt ve @Emre Ozansoy tarafından tepkiyle karşılanmışPoyraz'ın eli ısınana kadar tadını çıkar bu galibiyetlerin bakalım bolobon efendi
Balaban ı geçti sıra semadaTosunundan rahatsızım...
Benim tipiyle işim yok Poyraz'ın. Yarışmacı olarak tutuyorum sadecePoyraz ı bu kadar sahiplenmen @serhatt ve @Emre Ozansoy tarafından tepkiyle karşılanmış
------
Balaban ı geçti sıra semada
Artık neresinden tutarsan tut bananeBenim tipiyle işim yok Poyraz'ın. Yarışmacı olarak tutuyorum sadece
Tosunum semayı da geçti sırada adem var listede @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi
Kes çeneni be.
AğlaKes çeneni be.
Bu sene yarışmacılar çok mu zayıf böyle zirve olmuş? Bu başlarda güçsüz diye potaya konulmuyor muydu? Asena’nın bile yukarılardaysa zayıf yarışmacı çok bu seneAğla
------
Queen zirvede onu ancak baş Queen Nagi geçebilir @Dosi @Angelica @serhatt @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @TenTen
Ağla
------
Queen zirvede onu ancak baş Queen Nagi geçebilir @Dosi @Angelica @serhatt @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @TenTen
O anca kudurur ne cevabı@serhatt gereken cevabı vermiş sana
Bu sene yarışmacılar çok mu zayıf böyle zirve olmuş? Bu başlarda güçsüz diye potaya konulmuyor muydu? Asena’nın bile yukarılardaysa zayıf yarışmacı çok bu sene
Yarışmaya buralara her maruz kaldığımda yeni şeyler oluyor
hep bademin mobingdendi o kız sayılarını alıyor son 3 haftada 3 kere falan kaybettiBu sene yarışmacılar çok mu zayıf böyle zirve olmuş? Bu başlarda güçsüz diye potaya konulmuyor muydu? Asena’nın bile yukarılardaysa zayıf yarışmacı çok bu sene
Yarışmaya buralara her maruz kaldığımda yeni şeyler oluyor