Sultanımın elenmesi üzdü ama Poyraz reisimin gelmesi sevindirdi. İlk paketimiz Refecan oldu. Sıradaki gelsin@Bully de @MasacRE de elenen sultanıyla birlikte ağlıyorlarmış git bir teselli et
Ekli dosyayı görüntüle 132892
Zeynep de elenince sultanlık oranı iyice düştü. Aleyna sultan takviyesi iyi gelir yarışmaya@MasacRE ile @Yakamoz-Asi de Aleynayı bekliyorduhalay kırıklığına uğramışlar yunus Emre karabacak ı görünce
@Bully @Dosi @Angelica
Poyraz mı2021’in 2 finalisti karşılaştı, İsmail basit bir şekilde yendi Poyraz’ı![]()
Hikmet, Ademle aynı takımda. Poyraz da Batuhanla aynı takımdaPoyraz mı
Baktım şimdi tanıtıma Hikmette gelmiştüm tuşlara basılmış yine. Bakalım etkisi olacak mı
@xdragxx ’in Hikmet’i gelmiş. İzler artık![]()
Bir Dilber degil![]()
Hikmet, ezdi resmen Yunus Emre’yi![]()
Sultanımın elenmesi üzdü ama Poyraz reisimin gelmesi sevindirdi. İlk paketimiz Refecan oldu. Sıradaki gelsin
------
Zeynep de elenince sultanlık oranı iyice düştü. Aleyna sultan takviyesi iyi gelir yarışmaya![]()
Tosunum Almeda bolobon u yakaladıPoyraz mı
Baktım şimdi tanıtıma Hikmette gelmiştüm tuşlara basılmış yine. Bakalım etkisi olacak mı
Şampiyonla kafa kafaya maşallah Almeda
Almeda mat eder poyraz ve hikmet gelince bolobon stres yapıp çökerŞampiyonla kafa kafaya maşallah AlmedaTosun tosuna mücadele
![]()
Hikmet falan kurtarmaz Acun nefretimi 3T gelmeli o da imkan dahilinde değil zatenPoyraz mı
3T öldü diyorlarHikmet falan kurtarmaz Acun nefretimi 3T gelmeli o da imkan dahilinde değil zaten![]()
Poyraz bana koşsun kafi.Poyraz vs. Batuhan kaosu beklenirken yazılmayan tek isimlerin onlar olması; inş. Birleşip @serhatt ve @Emre Ozansoy a koşarlar
poyraz niyeti bozmuş geçen sene sercanla bakışıp elleşiyordu bu sene batuhana yürüyor gibiPoyraz bana koşsun kafi.![]()
Ahhh o bakışları.poyraz niyeti bozmuş geçen sene sercanla bakışıp elleşiyordu bu sene batuhana yürüyor gibi
yanlış yazmışlar bu senAhhh o bakışları.![]()