Puanımdaki açıklama ya dikkat etmedin mi? Herşey ortadaNe degisti ki?
@The_Erinch@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1
@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına
Oylari kabul edilmeyen arkadaslarimizin da oylarini aciklayalim. Özellikle Emre oylarini 25 dk. erken yollamis olsaydi elenen isim 2 puan farkla @dreamy olurdu.
@bazinga @mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Bully @Aserat @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @Emre Ozansoy @xdragxx @Dosi
Tamam da bu kimin isine yaradi o zaman?Puanımdaki açıklama ya dikkat etmedin mi? Herşey ortada
@dreamy tabiki. 1 olsa eleniyor. 2 olsa düelloTamam da bu kimin isine yaradi o zaman?
Daha iyiyim tesekkür ederim.Durumun şimdi nasıl?
@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1
@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına
Oylari kabul edilmeyen arkadaslarimizin da oylarini aciklayalim. Özellikle Emre oylarini 25 dk. erken yollamis olsaydi elenen isim 2 puan farkla @dreamy olurdu.
@bazinga @mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Bully @Aserat @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @Emre Ozansoy @xdragxx @Dosi
xemre iyi ki vermemiş..@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1
@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına
@xemrexxx yarışma bitince yollasaydın, çok erken yollamışsın.@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1
@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına
Trafik kazasi gecirdim.Neyin vardı senin? @alperuz 'a sordum cevap vermedi.
Geçmiş olsun...Bugün trafik kazasi gecirdim zaten sonuclari bile erteleyebilirdim ki ayrica hatirlatma yapma zorunlulugum mu var? Özelden mesaj yoluyla herkese recaplari yolluyorum zaten.Biliyorum zaten o yüzden orali olmadin hic.
Aaa görmedim, trafik kaza geçirmiş.Neyin vardı senin? @alperuz 'a sordum cevap vermedi.
Ne demek lafı bile olamaz.Sağlık herşeyden önemlidir.Çarpmanın etkisiyle Vücudünda herhangi bir problem var mı? (Kırık,çatlak,burkulma gibi)Daha iyiyim tesekkür ederim.
Trafik kazasi gecirdim.
Bu haftaki konsept cazib görünüyor ama aşırı zor.
@xBUGRAx yı gönderiyoruz inş.Aşqoo ben yaptım. Tabi ki zor olacak. Klasik rap türkü konseptleri bana yakışmaz.
Bu arada @Özgür beklediğin kadar şaşırtıcı buldun mu konsept seçeneklerimi? Geçen hafta baya meraklandırmıştım seni
@kerem bu hafta recap yok dimi? Çeyrekte olmuyordu.@Ahmed @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 ona göre sahne seçersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?