TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1

@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına

Oylari kabul edilmeyen arkadaslarimizin da oylarini aciklayalim. Özellikle Emre oylarini 25 dk. erken yollamis olsaydi elenen isim 2 puan farkla @dreamy olurdu. :)

@bazinga @mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Bully @Aserat @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @Emre Ozansoy @xdragxx @Dosi
@The_Erinch

• İlginç
Reactions: The_Erinch
@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1

@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına

Oylari kabul edilmeyen arkadaslarimizin da oylarini aciklayalim. Özellikle Emre oylarini 25 dk. erken yollamis olsaydi elenen isim 2 puan farkla @dreamy olurdu. :)

@bazinga @mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Bully @Aserat @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @Emre Ozansoy @xdragxx @Dosi

@xemrexxx 'in gecikmesi işe yaradı ilk kez:A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1

@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına

xemre iyi ki vermemiş..

• Güldürdün
Reactions: kerem
@xemrexxx
Gesi bağları 5
Mihriban 4
Sivas ın yollarına 3
Koyverdun gittin beni 2
Neredesin sen 1

@dreamy
4 Neredesin Sen
3 Mihriban
2 Gesi Bağları
1 Sivas’ın Yollarına

@xemrexxx yarışma bitince yollasaydın, çok erken yollamışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and xemrexxx
Bu haftaki konsept cazib görünüyor ama aşırı zor. :F

Aşqoo ben yaptım. Tabi ki zor olacak. Klasik rap türkü konseptleri bana yakışmaz.:A

Bu arada @Özgür beklediğin kadar şaşırtıcı buldun mu konsept seçeneklerimi? Geçen hafta baya meraklandırmıştım seni:A

@kerem bu hafta recap yok dimi? Çeyrekte olmuyordu.:F @Ahmed @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 ona göre sahne seçersiniz.:Z

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961