Sen Gülben'i karşına almaya devam et...
Sen Gülben'i karşına almaya devam et...
yorumlara bakınınca anlaşıldıHakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Beni beni Ahmedini mi?İkinizi de istemiyorum.
Gururumu ayaklar altına almak istemiyorum bir süre daha konuşmayalım lütfen.Beni beni Ahmedini mi?
29 normalde iki kisiyi kabul etmedim.Neee 27 mi😱 Benim elendiğim hafta rekor oy kullanım olmuştu dimi 39 mu neydi Bu 10+ kişi nerden çıktı @sokak sanati
29 normalde iki kisiyi kabul etmedim.
Iyi seni eleyelim o zaman, memnun olurum bende.Üzülmüyordum o kadar açıkçası.
Tabi beni elemek için 10+ kişiyi kabul ettin itiraf gibi itiraf bunu programına eklersin @Ahmed @sokak sanati29 normalde iki kisiyi kabul etmedim.
Ben... Seni niye eleyeyim? Bacin duysa cok üzülür.Tabi beni elemek için 10+ kişiyi kabul ettin itiraf gibi itiraf bunu programına eklersin @Ahmed @sokak sanati
Bilemem ki Her lafın ayrı bi gafBen... Seni niye eleyeyim? Bacin duysa cok üzülür.
Cözülemeyen bir puzzle gibiyim, saka maka @bazinga iele ikiniz finale kalirsiniz diye düsünmüstüm ard arda elendiniz.Bilemem ki Her lafın ayrı bi gaf