TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
96 | mrt-06 | Musa Eroğlu - Mihriban
88 | Ahmed | Neşet Ertaş - Neredesin Sen
75 | xBUGRAx | Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına

Kendi İlk 3 üm aynı şekilde sıralanmış.

@mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx Tebrik ediyorum.

Özellikle @mrt-06 ve @Ahmed Türkü nün tam karışığına gelen İsim ve Eserlerle geldiğinize inanıyorum zaten buda puanlarınıza yansımış.

@bazinga Patron elenmişin. Bana göre senin handikapın Barış Manço oldu.

@dreamy Aldığın cezaya üzüldüm ki daha bugün @Forumdash ile üşengeçliğin üzerine geyik yapıyorduk,bilseydim gerçekten bende hatırlatırdım.

@kerem Sunum için teşekkürler, emeğine sağlık.
Cidden üşengeçlikle alakası yok tamamen aklımdan çıkmış. @Dosi ile dün konuşurken bile bugün sonuçların açıklanacağını bilmiyordum sanırım günlük hayattaki telaşlardan dolayı böyle oldu anlamadım. :(

Cidden üşengeçlikle alakası yok tamamen aklımdan çıkmış. @Dosi ile dün konuşurken bile bugün sonuçların açıklanacağını bilmiyordum sanırım günlük hayattaki telaşlardan dolayı böyle oldu anlamadım. :(
Canın sağolsun İsotcum bak herşeye rağmen devam ediyorsun 😉

• Harika
Reactions: dreamy
Hiç hatırlatma yapmadın oylama süresince. Öğrendikten sonra haliyle içimden konuda kalmak gelmedi. Zaten elenmeme garanti gözüyle bakıyordum. :D
Bugün trafik kazasi gecirdim zaten sonuclari bile erteleyebilirdim ki ayrica hatirlatma yapma zorunlulugum mu var? Özelden mesaj yoluyla herkese recaplari yolluyorum zaten. :D Biliyorum zaten o yüzden orali olmadin hic. :X

• Beğendim
Reactions: dreamy
Oylamamda sana verdiğim puandaki fikir değişikliğim ilginç bir detay oldu.
Şuana kadar da 8 kere 1 verdiğim elendiyse 6 kere 2 verdiğim elenmiştir. İlginç :S

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: dreamy and kerem

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961