Evet bence harika bir şarkı.O kadar beğeniyrsun yani😱 Gerçekten rocktan anlamıyorum demek @kerem
Evet bence harika bir şarkı.O kadar beğeniyrsun yani😱 Gerçekten rocktan anlamıyorum demek @kerem
Düştün mü elime
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
2 günlük forsun varDüştün mü elime
Nil’i alacaktım bu sefer vazgeçtim.Bunu seçebileceği her hafta Gülben ile gelen biri mi söylüyor
Elenmezsen daha çok forsum olacak2 günlük forsun var
O zaman eletmemeye çalişcaksinElenmezsen daha çok forsum olacak
Avcunu yala basacam 1 leriO zaman eletmemeye çalişcaksin
Senden oy dilenmıcemAvcunu yala basacam 1 leri
Elenmeye mahkumsun o zaman .ssSenden oy dilenmıcem
paşa gönlune karişamamElenmeye mahkumsun o zaman .ss
Kıyamam ki sanapaşa gönlune karişamam
Boncuk dağitip durmaKıyamam ki sana
Kime dağıttım şuan, sana iyilik yaramıyor üzüldün sandım ve geri vites yaptım ama değmezmiş...Boncuk dağitip durma
Bu neyin tribi be Bana dağitiyorsun boncugu Kalpliyoruz heraldeKime dağıttım şuan, sana iyilik yaramıyor üzüldün sandım ve geri vites yaptım ama değmezmiş...
Cok tepki geliyor ondan. Yoksa sen yalniz degilsin, 2 kisi daha sarki degistirmek zorund kaldi. Neyi sececektin?Seçmeyi düşündüğüm şarkı seçilmemiş ama o şarkıyı söyleyen kişinin 2 şarkısı seçilmiş diye seçemiyorum niye böyle bir kural koydun ki
Bocuk dağıtma diye geri teptin beni trip atmayıp napçamBu neyin tribi be Bana dağitiyorsun boncugu Kalpliyoruz heralde
Fazla mı role giriyorsun ne Geçen de boncuk dağittin 7 verdinBocuk dağıtma diye geri teptin beni trip atmayıp napçam
@eskici@eskici'nin yardiminiza ihtiyaci var. Yetisin. @Forumdash @Çiğdem @sokak sanati @Dosi @xemrexxx @serhatt @Aserat