Daha çok beklersin
Daha çok beklersin
Hogatha hatırlattı saati yoksa yine paylaşmazdım
Ölüye de saygısı yok yazık....Bana verdiğin oydan sonra intikam almak için çok güzel bi sebep sunmuşsun bana.![]()
Ölüye de saygısı yok yazık....
Bu akşam iyi verir belkiBana verdiğin oydan sonra intikam almak için çok güzel bi sebep sunmuşsun bana.![]()
Bu akşam iyi verir belki![]()
Dizi finaliyle bizim bu haftamız cuma olucakmıs elenmezsen @xemrexxx o zamana kadar uyusur senleKötü puan vermiş hatta baya dip bi puan vermiş bana.![]()
Forumu tanımıyormuş gibi konuşuyorsunuz.s.sQueen gibi bir efsane niye yok. Bu hafta bu yüzden kimseye tam puan vermeyebilirim![]()
Dizi finaliyle bizim bu haftamız cuma olucakmıs elenmezsen @xemrexxx o zamana kadar uyusur senle![]()
İnternetim yavaş olmasa kapamazdı da neyse![]()
Şarkımı değiştirme kararı aldım. Ölürüm Hasretinle yerine Emre Aydın - Kim Dokunduysa Sana ile geliyorum. @kerem
Bu da çok güzel Melek seversin sözleri çok anlamlı ve Emre Aydın süper seslendiriyorÖlürüm hasretinle gelseydin keşke![]()
Bu da çok güzel Melek seversin sözleri çok anlamlı ve Emre Aydın süper seslendiriyor![]()
Biraz antileri var forumda o sebeple değiştimseviyorum güzel şarkı da ölürüm hasretinle yi daha çok seviyordum ya![]()
Seçmeyi düşündüğüm şarkı seçilmemiş ama o şarkıyı söyleyen kişinin 2 şarkısı seçilmiş diye seçemiyorum niye böyle bir kural koydun ki