Daha çok beklersin@denizz19 @Forumdash tam puanınızı beklerim.
Daha çok beklersin@denizz19 @Forumdash tam puanınızı beklerim.
Hogatha hatırlattı saati yoksa yine paylaşmazdım
Ölüye de saygısı yok yazık....Bana verdiğin oydan sonra intikam almak için çok güzel bi sebep sunmuşsun bana.
Ölüye de saygısı yok yazık....
Bu akşam iyi verir belkiBana verdiğin oydan sonra intikam almak için çok güzel bi sebep sunmuşsun bana.
Bu akşam iyi verir belki
Dizi finaliyle bizim bu haftamız cuma olucakmıs elenmezsen @xemrexxx o zamana kadar uyusur senleKötü puan vermiş hatta baya dip bi puan vermiş bana.
Forumu tanımıyormuş gibi konuşuyorsunuz.s.sQueen gibi bir efsane niye yok. Bu hafta bu yüzden kimseye tam puan vermeyebilirim
Dizi finaliyle bizim bu haftamız cuma olucakmıs elenmezsen @xemrexxx o zamana kadar uyusur senle
İnternetim yavaş olmasa kapamazdı da neyse
Şarkımı değiştirme kararı aldım. Ölürüm Hasretinle yerine Emre Aydın - Kim Dokunduysa Sana ile geliyorum. @kerem
Bu da çok güzel Melek seversin sözleri çok anlamlı ve Emre Aydın süper seslendiriyorÖlürüm hasretinle gelseydin keşke
Bu da çok güzel Melek seversin sözleri çok anlamlı ve Emre Aydın süper seslendiriyor
Biraz antileri var forumda o sebeple değiştimseviyorum güzel şarkı da ölürüm hasretinle yi daha çok seviyordum ya
Seçmeyi düşündüğüm şarkı seçilmemiş ama o şarkıyı söyleyen kişinin 2 şarkısı seçilmiş diye seçemiyorum niye böyle bir kural koydun ki