27 Kasım 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman - 172. Bölüm | ATV

• Leyla - 11. Bölüm | NOW

• Annem Ankara - 2. Bölüm | Kanal D

• Sahipsizler - 3. Bölüm | Star TV

• Sandık Kokusu - 36. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Sen Türkülerini Söyle - 33. Bölüm | TRT 1

• Başakşehir - Petrocub (UEFA Konferans Ligi Grup Maçı) - CANLI | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Annem Ankara reklam pompalamanın karşılığını almaya başlamış tebrikler,
Sahipsizler şaşırttı bravo,

Sandık K. tedirgin yürüyüşünü sürdürüyor,

Gonca Vuslateri düşmüş ama oranları yine de iyi...

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Annem ankara her ne kadar konu olarak çok farklı olsada VATANIM SENSİN ile eşdeger reytinglerle gidecek gibi hissediyorum.ab ve abc1 de 8-9 bandını görür.Ama totalde 6 çıkabileceği en yüksek seviye.

• Beğendim
Annem Ankara geçen hafta Total'de daha yüksek çıkmışken bu hafta AB ve ABC1'i ekran başına geçirmiş. Uzak Şehir'den sonra Kanal D ikide iki yaparak yoluna devam ediyor. Tutacağına baştan beri emindim neyse ki reyting tahminciliğime zeval gelmedi. :A

Sahipsizler zayıf halka diye düşünürken Total'de 6 reytinge dayanması. 😱 Diğer gruplar hala pek iyi sayılmaz ama oralarda da toparlanmaya başlamış. Kanal ve yapımdaşı Yalı Çapkını'ndan daha yüksek oranlar almaya başlaması ayrıca ilginç. :A

Leyla günün kaybedeni olmuş ama 5 bandında gitmeye devam ettiği sürece sorun yok. Dünkü bölümün temposu güzeldi ama Leyla'nın pasif agresif tavırları bir kenara bırakması ve Nur gibi daha büyük oynaması lazım çünkü aralarındaki rekabet denk hissettirmiyor ve kötü karakterin sürekli bir şekilde kazanması insanlara sevimsiz geliyor olabilir.

Filler tepişirken Sandık Kokusu ezilir diyordum ama bir şekilde istikrarını koruyarak şaşırtıyor. Yurt dışı satışları bir diziyi koruyacaksa bomboş günde 1-2 reyting alıp sürünen Yabani'yi değil zor günde direnebilen bu diziyi korusun.

Kuruluş yine bildiğimiz gibi.

• Beğendim
Dizi reytinglerine bakarken Total'de kimsede zirveyi göremeyince maç var sandım ama Esra Erol çıktı, 6.59 almış. :A

Sahipsizler keşke tutmasaydı dediğim bir iş ama maalesef olmadı. Annem Ankara'da AB ve ABC1'de güzel yükselmiş.

Kalpazan biterken Sandık Kokusu'da bitmeli, aynı sirket zaten, kol kola final verin :)

Annem Ankara ve Sahipsizler'e tebrikler, Sahipsizler neredeyse Osman'i gececekmis Total'de, hic beklemezdim bu diziden. Sasirtti beni, basarilarin devamini dilerim!

Filler tepişirken Sandık Kokusu ezilir diyordum ama bir şekilde istikrarını koruyarak şaşırtıyor. Yurt dışı satışları bir diziyi koruyacaksa bomboş günde 1-2 reyting alıp sürünen Yabani'yi değil zor günde direnebilen bu diziyi korusun.
Burası tam olarak 🚀 olmuş.

Leyla günün kaybedeni olmuş ama 5 bandında gitmeye devam ettiği sürece sorun yok. Dünkü bölümün temposu güzeldi ama Leyla'nın pasif agresif tavırları bir kenara bırakması ve Nur gibi daha büyük oynaması lazım çünkü aralarındaki rekabet denk hissettirmiyor ve kötü karakterin sürekli bir şekilde kazanması insanlara sevimsiz geliyor olabilir.
Happy West Ham GIF by DAZN

Sen, neden Sahipsizler dizisinin tutmayacağını düşünüyorsun? Bu arada fragmana baktım. Total 7+ , Ab 4+ olabilecek bir bölüm gelebilir
Kardeşlerim ve Ateş Kuşları ile benzer, hayatımız zaten olmuş dram. Ekranda salya sümük fakirlikten ağlayan çocuklar görmek istemiyorum :A

Kardeşlerim ve Ateş Kuşları ile benzer, hayatımız zaten olmuş dram. Ekranda salya sümük fakirlikten ağlayan çocuklar görmek istemiyorum :A
Ben sadece başrolü koyup boş bir senaryo yapmadıkları için şans eseri bir şans verdim. Şimdilik pişman değilim. Beklerim senide ☺️