Evet bence harika bir şarkı.
Evet bence harika bir şarkı.
Düştün mü elime
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
2 günlük forsun varDüştün mü elime![]()
Nil’i alacaktım bu sefer vazgeçtim.Bunu seçebileceği her hafta Gülben ile gelen biri mi söylüyor![]()
Elenmezsen daha çok forsum olacak2 günlük forsun var![]()
O zaman eletmemeye çalişcaksinElenmezsen daha çok forsum olacak![]()
Avcunu yala basacam 1 leriO zaman eletmemeye çalişcaksin![]()
Senden oy dilenmıcemAvcunu yala basacam 1 leri![]()
Elenmeye mahkumsun o zaman .ssSenden oy dilenmıcem![]()
paşa gönlune karişamamElenmeye mahkumsun o zaman .ss
Kıyamam ki sanapaşa gönlune karişamam![]()
Boncuk dağitip durmaKıyamam ki sana![]()
Kime dağıttım şuan, sana iyilik yaramıyor üzüldün sandım ve geri vites yaptım ama değmezmiş...Boncuk dağitip durma![]()
Bu neyin tribi beKime dağıttım şuan, sana iyilik yaramıyor üzüldün sandım ve geri vites yaptım ama değmezmiş...
Cok tepki geliyor ondan.Seçmeyi düşündüğüm şarkı seçilmemiş ama o şarkıyı söyleyen kişinin 2 şarkısı seçilmiş diye seçemiyorum niye böyle bir kural koydun ki![]()
Bocuk dağıtma diye geri teptin beni trip atmayıp napçamBu neyin tribi beBana dağitiyorsun boncugu
Kalpliyoruz heralde
Fazla mı role giriyorsun neBocuk dağıtma diye geri teptin beni trip atmayıp napçam![]()
@eskici@eskici'nin yardiminiza ihtiyaci var. Yetisin.@Forumdash @Çiğdem @sokak sanati @Dosi @xemrexxx @serhatt @Aserat