Bana ne yardımı yaptın bacım.1.si milli Şef diyeceksin
2.si @eskici 'ye bela okumak dışında bi yardımım olamaz@Forumdash @Ahmed @dreamy 'ye yardım ettim zaten. Yeter burada amme hizmeti yapmıyoruz
![]()
Bana ne yardımı yaptın bacım.1.si milli Şef diyeceksin
2.si @eskici 'ye bela okumak dışında bi yardımım olamaz@Forumdash @Ahmed @dreamy 'ye yardım ettim zaten. Yeter burada amme hizmeti yapmıyoruz
![]()
Senden yardım isteyen olmadı zaten1.si milli Şef diyeceksin
![]()
Bana ne yardımı yaptın bacım.![]()
Hoşçakal daha çok severimNe diyorsun buna
Elenirsem elini öpecem.Şarkını seçtikten sonra ne kadar yanlış karar verdiğin konusunda uyardım. Bu büyük bi yardım.![]()
Elenirsem elini öpecem.
Elenen sen dediğin olacak bence.![]()
Çok düşük verme de gerisi önemli değilHoşçakal daha çok severimşuan dinliyorum. Müzik tanıdikmış. @denizz19 bu senin diğer seçimin değildi de mi?
Fena değilmiş bu da ama bu hafta ilkkez baya iddialilar var. Recaba göre sıralama yapacağim. Başka türlüsü zor![]()
Boş konuşma şarkım nasıl onu de bakalım
sen benim Yanarım'a verdiğim düşük puana sitem etmişmiydin?Çok düşük verme de gerisi önemli değil![]()
Finale kalmışsın artık top sendeOrta şeker. Elenmezsin
Hepsi Benimde ki yardımına göre artar puanın![]()
Puanları takip etmemiştim o yüzden bilmiyorum puanınısen benim Yanarım'a verdiğim düşük puana sitem etmişmiydin?;
Finale kalmışsın artık top sende![]()
test ettim seni zaten. Ben 3. siraya koymuştum seni. Sevdiğim bir şarki.Puanları takip etmemiştim o yüzden bilmiyorum puanını![]()
Bir sahneye 2 vericem diğerine 1 ne fark eder yaniBu yarışmada başarısızlıklar seni bekliyor o zaman![]()
Bir sahneye 2 vericem diğerine 1 ne fark eder yani![]()
Bu hafta da ben berbat diyorum. Takip etme ki hepimiz 1 verelim gönül rahatlığıylaGeçen hafta @kerem yüzünden takip etmedim zaten şarkıma berbat dediği için![]()
Puanlama sistemi farklıymış o zamanJüriler 1 sahneye 3 diğeri 0 veriyor etkili baya![]()