Hiçte dağıtmadım uydurmaFazla mı role giriyorsun ne Geçen de boncuk dağittin 7 verdin
Hiçte dağıtmadım uydurmaFazla mı role giriyorsun ne Geçen de boncuk dağittin 7 verdin
@eskici Gökce'nin, Gripin'in Mor ve Ötesi'nin veya Kolpa'nin da bir sürü güzel sarkisi var.
Mesajları aratmakla uğraştırma beniHiçte dağıtmadım uydurma
Beni yak kendini yak her şeyi yakCok tepki geliyor ondan. Yoksa sen yalniz degilsin, 2 kisi daha sarki degistirmek zorund kaldi. Neyi sececektin?
@eskici Gökce'nin, Gripin'in Mor ve Ötesi'nin veya Kolpa'nin da bir sürü güzel sarkisi var.
Düşüneceğim
Demiştim aşkım onu seçseler düşünmeden 1 vereceğim diye. Dur yazarım.1 verecegin sarki hangisiydi?
Oy toplamıyorum uydurma eğlencesine bir şey paylaştım arkadaşların buna tav olacağını düşünüyorsun demek saf mı demek istiyorsunOy toplama. -10 gelebilir her an.
@eskici'nin yardiminiza ihtiyaci var. Yetisin. @Forumdash @Çiğdem @sokak sanati @Dosi @xemrexxx @serhatt @Aserat
Onu @Ahmed senden önce seçecekti zaten, maalesef sana da izin yok.Beni yak kendini yak her şeyi yak
Sana bir sürü seçtik, şuda varDüşüneceğim
1. olursan sasirmam. Ama sarkilar o kadar cok iddiali ki kim elenecek cok merak ediyorum gercekten.İnanıyorum, inandım. Yanılmadık demeyi ihsan eyle yarab 🙏
Sen jüri baskani degil misin? Ne ise yariyorsun sen?Hadi allah versin başka kapıya. @eskici
Sana bir sürü seçtik, şuda var
@Forumdash dün konuda sanatçıdan bahsettim ama DM' de unuttuk onu gerçi sen kararini verdinErkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
Şunuda önerdimHala düsünüyor. @Çiğdem @sokak sanati
Sana bir sürü seçtik, şuda var
@Forumdash dün konuda sanatçıdan bahsettim ama DM' de unuttuk onu gerçi sen kararini verdinErkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
Şarkımı seçtim ama bu hafta beni harcayabilirler güvenmiyorum kendimeHala düsünüyor. @Çiğdem @sokak sanati
Bunlar dışında demek. Acımam @Forumdash 'ın seçiminide pek beğenmedim @keremŞarkımı seçtim ama bu hafta beni harcayabilirler güvenmiyorum kendime
Sen jüri baskani degil misin? Ne ise yariyorsun sen?