Sen fena değil dedin artıkBu hafta da ben berbat diyorum. Takip etme ki hepimiz 1 verelim gönül rahatlığıyla![]()
Sen fena değil dedin artıkBu hafta da ben berbat diyorum. Takip etme ki hepimiz 1 verelim gönül rahatlığıyla![]()
o senin moralini bozmamak içindi ama Yanarım'a teşekkür etmediğin için sana bilendimSen fena değil dedin artık![]()
Görmedim puanını nasıl teşekkür edeyimo senin moralini bozmamak içindi ama Yanarım'a teşekkür etmediğin için sana bilendim![]()
Puanlama sistemi farklıymış o zamangörücez bakalım hakeden kazansın
![]()
test ettim seni zaten. Ben 3. siraya koymuştum seni. Sevdiğim bir şarki.
@kerem duy, takip etmiyormuş.Ozaman 1 puan vereceğim belli oldu
hem zirve hem son sıram belli. Diğerleri belirsiz😏
Geçen haftaki şarkısı skandaldı, buna ise bayıldım. Efsanedir.Geçen hafta @kerem yüzünden takip etmedim zaten şarkıma berbat dediği için![]()
Hayırlısı be gülümİnşallah sen kazanırsın demen lazımdı Allahın belası Aliço![]()
Milli Şef değilsin yürü git. Burası MS değil.1.si milli Şef diyeceksin
2.si @eskici 'ye bela okumak dışında bi yardımım olamaz@Forumdash @Ahmed @dreamy 'ye yardım ettim zaten. Yeter burada amme hizmeti yapmıyoruz
![]()
Zevkler ve renkler diyelim@Forumdash 'un seçimi ellerimizden öper, efsane şarkıdır beğenmemen çok tuhaf.![]()
Milli Şef değilsin yürü git. Burası MS değil.Sen gelene kadar hallettik zaten.
![]()
Şarkı güzel ama istediğim şarkıyı seçemeyince kendimi güvende hissedemedimGeçen haftaki şarkısı skandaldı, buna ise bayıldım. Efsanedir.Aferin eskici 40 yılda eskiciliğini doğruya kullandın.
![]()
İddialı bir şarkı, iyi bir derece elde edecektir.Zevkler ve renkler diyelimöyle aman aman dediğim bir şarkı değil
![]()
İkisi de programım, sorun yok yani.MS zaten aslolandır. Bu onun çakması. Bu yokken MS vardı.![]()
İkisi de programım, sorun yok yani.![]()
Yalniz degilsin.Şarkı güzel ama istediğim şarkıyı seçemeyince kendimi güvende hissedemedim![]()
Onlari etkileme cabasindaysan sen öyle düsünüyorsun ki demek ki.Oy toplamıyorum uydurma eğlencesine bir şey paylaştım arkadaşların buna tav olacağını düşünüyorsun demek saf mı demek istiyorsun![]()
Son sarki da belli olduguna göre dedigini onaylayabilirim.Bu hafta gerçekten aşırı aşırı iyi şarkılar var oy verirken yine canımız çıkacak anlaşılan.![]()
@Forumdash 'un seçimi ellerimizden öper, efsane şarkıdır beğenmemen çok tuhaf.![]()
önerdiğin şarkıya önceden 1 vermişin. Sonradan sevdim diyorsun. Belki bu şarkıyı da sonradan seviceksinZevkler ve renkler diyelimöyle aman aman dediğim bir şarkı değil
![]()