Bekleyeyim biraz daha. Ben yaparsam @Yiğitt -10 alir ceza puani alir.Sen ayapamıyomusun? Öyle kural yok mu
Bekleyeyim biraz daha. Ben yaparsam @Yiğitt -10 alir ceza puani alir.Sen ayapamıyomusun? Öyle kural yok mu
Oylama başladi miDaha Duman'larin recabi belli olmadan @Tolstoyevski oylarini göndermis bile. Gecen gün de sonuclari acikladiktan sonra oylarini yollamisti. Tuhaf. @Çiğdem @Forumdash @Dosi
Yok @Yiğitt'i bekliyorum ya. Oylama baslamadan ilk oy geldi.Oylama başladi mi
Ben de haftaya şarkımı erkenden duyurcam Kafam rahat olsun @Tolstoyevski gibiYok @Yiğitt'i bekliyorum ya. Oylama baslamadan ilk oy geldi.
Dikkat et yine @denizz19 @bazinga'dan biri kapmasin.Ben de haftaya şarkımı erkenden duyurcam Kafam rahat olsun @Tolstoyevski gibi
Daha Duman'larin recabi belli olmadan @Tolstoyevski oylarini göndermis bile. Gecen gün de sonuclari acikladiktan sonra oylarini yollamisti. Tuhaf. @Çiğdem @Forumdash @Dosi
MTV'den yayınlanan tüm amerikan müzkkleriyle büyüdum ve o seneler yaygın isimler.İsveç'den kimleri dinliyorsun peki
okadarda değil ya, ezbere bildiğim bir şarkı. Başka yorum olarak duymuştum ama zevkime uymuyorYildizlarin Altinda efsanedir ama sen eski sarkilari pek bilmedigin icin kulagina yeni gelebiliyor o yüzden degisebiliyor her an ama ben bu sarkiyla büyüdüm mesela. O yüzden sevmemem anormal olur. @Forumdash
oylama başlayınca yine at. Sonra kerem kabul etmez, @denizz19 zararlı çıkar 84'ü sevdiğini bilmeyen yok gibiDuman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu
Zaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani
Yolluyorum birazdan aşko evde değilim ondan yollayamadımYok @Yiğitt'i bekliyorum ya. Oylama baslamadan ilk oy geldi.
Duman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu
@Tolstoyevski daimi abonelerimden biri oldugu icin ona kiyak gecebilirim sanirim. Ama recaplari tekrar atacagim, ona bakip fikrini degistirebilir cünkü sarki kadar recap da cok önemli bir unsur.
Bişey anlamadım yaaağğğni????
Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor Hem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez
Eee bu liste yok @kerem hangi şarkılar diye bakıcaktımZaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Gizli yaptim bekle 1 saate göreceksin hepsini.Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor Hem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez
Eee bu liste yok @kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım
Hee ben eski liste sandım Eskiden kimler hangi şarkıyı almiş bakıcaktıımGizli yaptim bekle 1 saate göreceksin hepsini.
Eski liste?Hee ben eski liste sandım Eskiden kimler hangi şarkıyı almiş bakıcaktıım
Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor Hem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez
Eee bu liste yok @kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım
Ona da cözüm buldum merak etme. Artik yarismaci olursan o cakalliklari yapamayacaksin maalesef.Ben çoktan dinledim, şimdi gizlemiş sanırım @kerem Yarışırken de daha puanlama başlamadan önce yüklenen şarkıları gizlice takip eder, ona göre hareket ederdim stratejik olarak, ne çakalmışım ama