Bekleyeyim biraz daha.Sen ayapamıyomusun? Öyle kural yok mu![]()
Bekleyeyim biraz daha.Sen ayapamıyomusun? Öyle kural yok mu![]()
Oylama başladi miDaha Duman'larin recabi belli olmadan @Tolstoyevski oylarini göndermis bile. Gecen gün de sonuclari acikladiktan sonra oylarini yollamisti. Tuhaf.@Çiğdem @Forumdash @Dosi
Ben de haftaya şarkımı erkenden duyurcamYok @Yiğitt'i bekliyorum ya. Oylama baslamadan ilk oy geldi.![]()
Daha Duman'larin recabi belli olmadan @Tolstoyevski oylarini göndermis bile. Gecen gün de sonuclari acikladiktan sonra oylarini yollamisti. Tuhaf.@Çiğdem @Forumdash @Dosi
MTV'den yayınlanan tüm amerikan müzkkleriyle büyüdumİsveç'den kimleri dinliyorsun peki![]()
okadarda değil ya, ezbere bildiğim bir şarkı. Başka yorum olarak duymuştum ama zevkime uymuyorYildizlarin Altinda efsanedir ama sen eski sarkilari pek bilmedigin icin kulagina yeni gelebiliyor o yüzden degisebiliyor her an ama ben bu sarkiyla büyüdüm mesela.O yüzden sevmemem anormal olur.
@Forumdash
oylama başlayınca yine at. Sonra kerem kabul etmez, @denizz19 zararlı çıkarDuman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu![]()
Zaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani
Yolluyorum birazdan aşko evde değilim ondan yollayamadımYok @Yiğitt'i bekliyorum ya. Oylama baslamadan ilk oy geldi.![]()
Duman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu![]()
@Tolstoyevski daimi abonelerimden biri oldugu icin ona kiyak gecebilirim sanirim.
Bişey anlamadım yaaağğğni????
Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor
Eee bu liste yokZaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani
![]()
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Gizli yaptim bekle 1 saate göreceksin hepsini.Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyorHem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz
Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez
Eee bu liste yok@kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım
![]()
Hee ben eski liste sandımGizli yaptim bekle 1 saate göreceksin hepsini.![]()
Eski liste?Hee ben eski liste sandımEskiden kimler hangi şarkıyı almiş bakıcaktıım
![]()
Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyorHem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz
Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez
Eee bu liste yok@kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım
![]()
Ona da cözüm buldum merak etme. Artik yarismaci olursan o cakalliklari yapamayacaksin maalesef.Ben çoktan dinledim, şimdi gizlemiş sanırım @keremYarışırken de daha puanlama başlamadan önce yüklenen şarkıları gizlice takip eder, ona göre hareket ederdim stratejik olarak, ne çakalmışım ama
![]()