TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
İsveç'den kimleri dinliyorsun peki :A
MTV'den yayınlanan tüm amerikan müzkkleriyle büyüdum :F ve o seneler yaygın isimler.
isveç olarak öyle kişi degilde şarkılar. Eskilerde çocukluğumda ABBA dinlerdim.Şimdilerde Darin var o iyi ama arada dinliyorum :D
Yildizlarin Altinda efsanedir ama sen eski sarkilari pek bilmedigin icin kulagina yeni gelebiliyor o yüzden degisebiliyor her an ama ben bu sarkiyla büyüdüm mesela. :A O yüzden sevmemem anormal olur. :A @Forumdash
okadarda değil ya, ezbere bildiğim bir şarkı. Başka yorum olarak duymuştum ama zevkime uymuyor :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and MasacRE
Duman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu :A
oylama başlayınca yine at. Sonra kerem kabul etmez, @denizz19 zararlı çıkar :A 84'ü sevdiğini bilmeyen yok gibi :A
herkes benim gibi recapta karar vermiyor @kerem :A
bu hafta okadar iyiki anca recapta dinleye dinleye karar vereceğim😏

oylama başlayınca yine at. Sonra kerem kabul etmez, @denizz19 zararlı çıkar :A 84'ü sevdiğini bilmeyen yok gibi :A
Zaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani :A

Duman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu :A
@Tolstoyevski daimi abonelerimden biri oldugu icin ona kiyak gecebilirim sanirim. :A Ama recaplari tekrar atacagim, ona bakip fikrini degistirebilir cünkü sarki kadar recap da cok önemli bir unsur. :A

Hep @xemrexxx melununun suçu bunlar :A
Şükür anlayabildiniz:A İlla taş mı düşmeliydi :F
EWtpnr4XYAMmgWH.jpeg

Dikkat et yine @denizz19 @bazinga'dan biri kapmasin. :A
Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor :F Hem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz:X Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez :X
Zaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani :A

Eee bu liste yok (b) @kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım:(

Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor :F Hem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz:X Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez :X

Eee bu liste yok (b) @kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım:(

Ben çoktan dinledim, şimdi gizlemiş sanırım @kerem :A Yarışırken de daha puanlama başlamadan önce yüklenen şarkıları gizlice takip eder, ona göre hareket ederdim stratejik olarak, ne çakalmışım ama :A

Ben çoktan dinledim, şimdi gizlemiş sanırım @kerem :A Yarışırken de daha puanlama başlamadan önce yüklenen şarkıları gizlice takip eder, ona göre hareket ederdim stratejik olarak, ne çakalmışım ama :A
Ona da cözüm buldum merak etme. Artik yarismaci olursan o cakalliklari yapamayacaksin maalesef. :A

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski