Bana ne yardımı yaptın bacım.1.si milli Şef diyeceksin
2.si @eskici 'ye bela okumak dışında bi yardımım olamaz @Forumdash @Ahmed @dreamy 'ye yardım ettim zaten. Yeter burada amme hizmeti yapmıyoruz
Bana ne yardımı yaptın bacım.1.si milli Şef diyeceksin
2.si @eskici 'ye bela okumak dışında bi yardımım olamaz @Forumdash @Ahmed @dreamy 'ye yardım ettim zaten. Yeter burada amme hizmeti yapmıyoruz
Senden yardım isteyen olmadı zaten1.si milli Şef diyeceksin
Bana ne yardımı yaptın bacım.
Hoşçakal daha çok severim şuan dinliyorum. Müzik tanıdikmış. @denizz19 bu senin diğer seçimin değildi de mi?Ne diyorsun buna
Elenirsem elini öpecem.Şarkını seçtikten sonra ne kadar yanlış karar verdiğin konusunda uyardım. Bu büyük bi yardım.
Elenirsem elini öpecem.
Elenen sen dediğin olacak bence.
Çok düşük verme de gerisi önemli değilHoşçakal daha çok severim şuan dinliyorum. Müzik tanıdikmış. @denizz19 bu senin diğer seçimin değildi de mi?
Fena değilmiş bu da ama bu hafta ilkkez baya iddialilar var. Recaba göre sıralama yapacağim. Başka türlüsü zor
Boş konuşma şarkım nasıl onu de bakalım
sen benim Yanarım'a verdiğim düşük puana sitem etmişmiydin? ;Çok düşük verme de gerisi önemli değil
Finale kalmışsın artık top sendeOrta şeker. Elenmezsin
Hepsi Benimde ki yardımına göre artar puanın
Puanları takip etmemiştim o yüzden bilmiyorum puanınısen benim Yanarım'a verdiğim düşük puana sitem etmişmiydin? ;
Finale kalmışsın artık top sende
test ettim seni zaten. Ben 3. siraya koymuştum seni. Sevdiğim bir şarki.Puanları takip etmemiştim o yüzden bilmiyorum puanını
Bir sahneye 2 vericem diğerine 1 ne fark eder yaniBu yarışmada başarısızlıklar seni bekliyor o zaman
Bir sahneye 2 vericem diğerine 1 ne fark eder yani
Bu hafta da ben berbat diyorum. Takip etme ki hepimiz 1 verelim gönül rahatlığıylaGeçen hafta @kerem yüzünden takip etmedim zaten şarkıma berbat dediği için
Puanlama sistemi farklıymış o zaman görücez bakalım hakeden kazansınJüriler 1 sahneye 3 diğeri 0 veriyor etkili baya